slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνολική λύση θα δοθεί στο ελληνικό πρόβλημα! - Σίγουρα το Νοέμβριο η δόση Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2012/10/blog-post_2418.html#ixzz28ot2YMzv

Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

"Λαβράκια" φαίνεται πως θα βγάλει η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την κα. Μέρκελ.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι δύο ηγέτες, πέραν του ότι συνομίλησαν σε πολύ θερμό κλίμα, αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσει η επερχόμενη Σύνοδος Κορυφής ένα νέο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, προκειμένου να δοθεί συνολική λύση στο..... ελληνικό πρόβλημα.


Και όταν λέμε "συνολική λύση" εννοούμε πως πέραν των μέτρων που έχουν αποφασιστεί να παρθούν, και πέραν του πακέτου βοήθειας που θα δοθεί στην Ελλάδα, θα υπάρξει ταυτόχρονα και απόφαση για επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής των συμφωνηθέντων, δηλαδή αυτό που ζητούσε η ελληνική κυβέρνηση εξαρχής.

Το νέο Eurogroup θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, και αυτό σημαίνει πως η δόση των 31δις δε θα δοθεί τώρα αλλά, σίγουρα, τον επόμενο μήνα.

Εκτός αυτών, οι πληροφορίες λένε, πως η Καγκελάριος, στη συνάντησή που θα έχει με Έλληνες και Γερμανούς επιχειρηματίες, σκοπεύει να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα ώστε το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν επενδύσεις στη χώρα μας. Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε στην πράξη στο άμεσο μέλλον...

Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2012/10/blog-post_2418.html#ixzz28osxhysS

Δεν υπάρχουν σχόλια: