slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 33χρονης λουόμενης στην Νάξο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 33χρονης αγνοούμενης αλλοδαπής  κολυμβήτριας που αναζητούσαν οι τοπικές αρχές και τα σωστικά συνεργεία από χθες το βράδυ στη παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Νάξο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η  γυναίκα  διασκέδαζε μέχρι  αργά τη νύχτα με τον φίλο της σε μπαράκι του νησιού  και μετά αποφάσισαν να κάνουν ένα  νυχτερινό μπάνιο.
Κάποια στιγμή  λόγω της  υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και του σκότους  ο σύντροφός της  έχασε τα  ίχνη της και άρχισε να την αναζητεί.
Τρομοκρατημένος,  μη ξέροντας τι έχει συμβεί ειδοποίησε της αρμόδιες αρχές και δήλωσε  την εξαφάνισή της.  Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικό όχημα του Λ.Σ. από ξηράς, πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και το σκάφος «ΧΑΠΙΝΕΣ» Ν.Ν. 54 με ιδιώτη δύτη.
Στις έρευνες συμμετείχε  επίσης και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας!!.
Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων απέβησαν μάταιες  αφού η   αγνοούμενη  είχε βγει  μόνη της στη στεριά. Εκεί  την συνάντησαν  ημίγυμνη  δυο    άνδρες  οι όποιοι  προσφέρθηκαν να την φιλοξενήσουν   στο σπίτι τους.
Ενώ όλος ο κόσμος   προσπαθούσε να εντοπίσει τα ίχνη της "άτυχης" κολυμβήτριας  αυτή  αμέριμνη απολάβανε τις  "φροντιδες"  των   δυο νεαρών!!!
http://naxosfan.blogspot.gr/2012/08/33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: