slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ας πει κάποιος σε αυτόν τον Πάπιτσης ότι δεν δικαιούται να μιλάει

vakondios_georgiosPAPITSHS_GIORGOS
Επίθεση από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου, Γιώργο Πάπιτση με αστείους χαρακτηρισμούς δέχτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιώργος Βακόνδιος επειδή είχε την έμπνευση να υπερασπιστή τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και να σχολιάσει τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του Cyclades24, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, να τον κρίνουν στην πράξη και να μην του αναθέτουν αποστολές που δεν πρέπει να τον αφορούν, όπως για παράδειγμα η ειδική μέριμνα για την εκλογική του περιφέρεια, τις Κυκλάδες, που ούτως ή άλλως είναι από τους πλέον αδικημένους νομούς της χώρας.
Ξαφνικά λοιπόν παρουσιάστηκε ο κ. Πάπιτσης, που το τελευταίο καιρό το παίζει κριτής των πάντων ξεχνώντας ότι υπηρξε για 20 χρόνια Δήμαρχος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και γενικά ένας μεγάλος βραχίωνας στηρίξεις του Πασοκ στη Σύρο . Καλό θα είναι λοιπόν ο κ. Πάπιτσης για να δικαιούται να κρίνει τους αλλους και εν προκειμένω την τοποθέτηση του Γιώργου Βακόνδιου.Θα πρέπει πρώτα να κάνει την αυτοκριτική του για το τι έκανε αυτός και το κόμμα του για τις Κυκλάδες και τη Σύρο και να αφήσει τους τον χαρακτηρισμούς
Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο που έκανε ο Γ. Πάπιτσης προς τον Γ. Βακόνδιο:


«Ο από μηχανής Θεός και οι απόψεις του θα σώσουν το νησί μας… μη πιέζετε μη ζορίζετε, όλα σιγά σιγά θα γίνουν.
Μήπως πρέπει να καταλάβετε ότι η ανεργία στη Σύρο θα φθάσει το 40% και είμαστε στο Στόχο 2, όπου δε δικαιούμαστε κίνητρα για τις Κοινωνικές Δομές και άλλα που θα βοηθούσαν στην ανόρθωση του Νησιού και της Τοπικής Κοινωνίας.
Ποιές είναι οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις γι αυτό; Τα ευχολόγια δεν αρκούν»


Δεν υπάρχουν σχόλια: