slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέδριο στην Κάλυμνο και τηλεοπτική εμφάνιση ο Γ. Βλασερός

Στην Κάλυμνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας της οποίας είναι μέλος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο καρδιολόγος υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός. Ο κ. Βλασερός υπήρξε βασικός διοργανωτής αυτού του συνεδρίου, το οποίο επελέγη να είναι "ανοιχτό" προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη -όχι μόνο στους εξειδικευμένους γιατρούς. 
   Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Βλασερός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, με τον οποίο συζήτησε διάφορα πολιτικά -αλλά και τοπικά- θέματα. 
Παράλληλα, χθες το βράδυ ο κ. Βλασερός παρευρέθη ως......
προσκεκλημένος σε συζήτηση με τηλεοπτική κάλυψη με όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα -Δημήτρη Κρεμαστινό, Νίκο Ζωΐδη και Κατερίνα Γαβαλά- όπου συζήτησαν και ανέλυσαν τις θέσεις και  την στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο, Θεόδωρος Σεργίου. 
   Ο Γιάννης Βλασερός στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για "εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες" που περνάει η χώρα και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να έχει μια "αξιοπρεπή παρουσία μέσα στο Κοινοβούλιο". Επεκτάθηκε στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα μιλώντας για "αλλαγή του ευρωπαϊκού πολιτικού σκηνικού, χάρις στην εκλογή Ολλάντ". Τέλος, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στους συνυποψηφίους του στα Δωδεκάνησα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: