slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος, την Πέμπτη 07 Ιουνίου επισκέφθηκε την Κέα όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού κο Αντώνη Δεμέναγα και κατόπιν περιόδευσε στο νησί.

Την Παρασκευή 08 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε την Κύθνο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο κο Μανώλη Φίλιππα, συνεργάστηκε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού και πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί.

Το Σάββατο 09 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος περιόδευσε στη Σέριφο όπου και συναντήθηκε με παράγοντες του νησιού και τον δήμαρχο κο Αντώνη Αντωνακάκη.

Την ίδια ημέρα έφθασε στη Σίφνο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού και πραγματοποίησε ομιλία σε παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού από κοινού με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κο Άδωνι Γεωργιάδη και πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά του νησιού.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε τη Μήλο όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τον δήμαρχο κο Γεράσιμο Δημολάκη και παρευρέθη στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στη Μήλο του σκηνοθέτη κου Λάκη Μαθιόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: