slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Περιφέρεια ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Βʼ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί σήμερα στη Σάμο. Σε ένα νομό όπου είναι έντονο το Μητσοτακικό στοιχείο. Η παρουσία του στη Σάμο συνδέεται και με την ανάγκη να πάρει τη μοναδική έδρα η ΝΔ, την οποία στις εκλογές του Μαϊου κατέλαβε το ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Κυριάκος. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για να ενημερωθεί από τη Διοίκηση και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την 79η ΑΔΤΕ και το χωριό Μυτιληνιοί, ενώ στις 20.30 θα μιλήσει στη Σάμο (ξενοδοχείο «AEOLIS»).

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 14.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ

Με αφορμή την επίσκεψή του, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα. Το κρίσιμο στοίχημα για όλους μας είναι να αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα η πραγματική πολιτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και να έχουμε τον πρώτο λόγο στο σχηματισμό μιας υπεύθυνης και σταθερής κυβέρνησης. Αφήνουμε πίσω τις διαφοροποιήσεις του παρελθόντος και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για αυτό τον σκοπό. Η ΝΔ σήμερα πιστεύει χωρίς περιστροφές ότι η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ. Έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την αναπροσαρμογή επαχθών όρων του Μνημονίου όσο και για αναπτυξιακές πολιτικές που θα μας βγάλουν σταδιακά από το τούνελ της ύφεσης. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να τα διεκδικήσει στο εξωτερικό και να τα κάνει πράξη στο εσωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: