slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Ιο και στη Μύκονο περιόδευσε την Πέμπτη 7 και Μάριος Βουτσίνοςην Παρασκευή 8 Ιουνίου ο




                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Ίο και στη Μύκονο περιόδευσε την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Μάριος Βουτσίνος, συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες και τοπικούς παράγοντες.
«Μιλάμε για δύο κατ’ εξοχήν τουριστικά νησιά τα οποία έχουν σημαντική πτώση. Όλοι παραδέχονται ότι η πτώση της κίνησης οφείλεται στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Γι αυτό άλλωστε, ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στις Κυκλάδες έβαλαν λουκέτο με αποτέλεσμα να .....
χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
 Ειδικά για φέτος όμως, η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο λόγω των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Αυτός που επιζητούσε διακαώς εκλογές το Μάιο ήταν κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος γνώριζε όπως και όλος ο κόσμος, πόσο μεγάλες πιθανότητες υπήρχαν για επαναληπτικές εκλογές, απ’ τη στιγμή που δεν επρόκειτο να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Αν θέλουμε ως χώρα να σεβαστούμε έστω και στοιχειωδώς τη μεγαλύτερη βιομηχανία εσόδων που είναι ο τουρισμός, τότε δε θα πρέπει να γίνονται εκλογές την περίοδο από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: