slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Τσίπρα με τους... μισούς G-20 και φυσικά τσιμουδιά για καταγγελία μνημονίου

Ο Τσίπρας πράγματι προσπάθησε να συναντηθεί με τους πρέσβεις των χωρών G-20 αλλά τελικά ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών. Επίσης η ακύρωση του Μνημονίου πήγε περίπατο και τη θέση της (ξανα)πήρε η επαναδιαπραγμάτευση. Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων που κατέληξε σε φιάσκο. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα είχε την Πέμπτη 7 Ιουνίου συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών της Ομάδας G-20 και ευρωπαϊκών χωρών.
Τελικά...
ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών: Αργεντινή, Τουρκία, Κύπρος, Ινδία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία, Φινλανδία, Βραζιλία. Δεν παρέστησαν οι υπόλοιποι κοινοτικοί πρέσβεις. Ούτε οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Κίνας, Γαλλίας, Ινδονησίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Σαουδικής Αραβίας, Νοτίου Αφρικής, Νοτίου Κορέας, Ηνωμένου Βασιλείου και του Μεξικού (που προεδρεύει της ομάδας G20).
Η διγλωσσία του Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκε, καθώς αγωνιώντας να πείσει του πρέσβεις ότι διαθέτει πρόγραμμα, δεν έκανε πουθενά λόγο για ακύρωση του Μνημονίου. Αντιθέτως επανέφερε την επαναδιαπραγμάτευση. Είπαμε.. άλλο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού.
Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων κατέληξε σε φιάσκο.
Γιατί ο …. μικρομεγαλισμός προφανώς δεν περνά.

http://ekloges.nd.gr/truthteam/node/48

Δεν υπάρχουν σχόλια: