slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όση σχέση έχει η κανέλα με την Κανελή έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία


Απαντώντας ο  ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις  Μιχελάκη για την σχέση του με τον αναρχοφασιστα  Ιφικράτη  Αμυρά είπε : 
"Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε εδώ το πόσο αξιόπιστοι είναι  οι    δημόσιοι κατήγοροι   
Διαβάστε ποιος έστελνε τύπου στα ΜΜΕ με τα ονόματα των υποψηφίων και ποια εφημερίδα έγραφε ότι ο Αμυράς θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
Και για να μην παραπληροφεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι..... απλή, με τον Ιφικράτη Αμοιρά:
Στις 20 Απριλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, -αρχείο excel με τα ονόματα των υποψηφίων-. Σε αυτά ακριβώς κάτω από το όνομα του Αλέξη Τσίπρα υπήρχε το όνομα του. Και αν ακόμη θέλετε να κάνετε το άσπρο, μαύρο, ιδού ο κόλαφος:
http://www.avgi.gr/Search

Προφανώς, δεν το έβαλε το όνομα στο κομματικό σας όργανο την ΑΥΓΗ, ο ...Κασιδιάρης ! Έτσι δεν είναι;

Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημούνη του κοινού του ιντερνετ ! Κάνατε ένα λάθος, το διορθώσατε, τον αποσύρατε όταν σας ενημέρωσαν κάποιοι για το ποιόν του, τελείωσε. Μην μας δουλεύετε όμως και μη μας κατηγορείτε για παραπληροφόρηση γιατί αυτό είναι δικό σας προσόν!


http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_9391.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο γραφικός Ιφικράτης Αλμυράς χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ενεργούμενο των απογόνων της αστικής τάξης που κάλεσαν τους Εγγλέζους κατά την διάρκεια του εμφυλίου να σφάξουν τον ελληνικό λαό….η ΝΔ και οι φασιστικές συνιστώσες της και σε διαπλοκή με ξένα κέντρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην απόπειρα να παραδώσουν την χώρα και την δημοκρατία στις «αγορές»?