slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Τήνο και την Άνδρο επισκέφθηκε ο υπ.βουλευτής Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος Βουτσίνος.

marios
Την Τήνο και την Άνδρο επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος Βουτσίνος.

Κατά την παραμονή του στα δύο νησιά, είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τοπικών αρχών, αλλά κυρίως με τον απλό κόσμο. Συναντήθηκε με πολίτες κάθε ηλικίας. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, εξέφραζαν τη συσσωρευμένη αγανάκτησή τους για τις πολιτικές του Μνημονίου, αλλά και για το ψέμα και την κοροϊδία που έχουν εισπράξει.

«Από τις συναντήσεις που είχα στα δύο νησιά, έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου η περίπτωση ενός νέου παιδιού από την Άνδρο, ο οποίος σε λίγες ημέρες φεύγει μετανάστης στο Μόναχο, γιατί δε βρίσκει δουλειά στο νησί του. Δυστυχώς, τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε όλα τα νησιά του νομού μας, με τους νέους να εγκαταλείπουν τον τόπο τους», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι: «το παρήγορο είναι ότι ο κόσμος, όχι απλά βλέπει με συμπάθεια τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» , αλλά καθημερινά, όλο και περισσότεροι έρχονται μαζί μας. Η φωνή μας μεγαλώνει συνεχώς. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι δεν έρχονται μαζί μας από αντίδραση, αλλά γιατί πιστεύουν ότι είμαστε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, απέναντι στη λαίλαπα του Μνημονιού και στις αδιέξοδες πολιτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: