slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σύνδεσμος Πολύτεκνων Νάξου, ευχαριστούν τον Αντ. Σαμαρά.





ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΑΞΟΥ
Αξιότιμο
Πρόεδρο της Ν.Δ.
Κ. Αντώνιο Σαμαρά


Αξιότιμε Κ. Πρόεδρε


Με χαρά ακούμε τις προγραμματικές εξαγγελίες σας για μας τους Πολύτεκνους. Δυστυχώς η πολιτεία τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει προστατεύσει όπως θα έπρεπε από τη δίνη της κρίσης. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας να αποτελούμε κόκκινη γραμμή σε κάθε περικοπή και κάθε μείωση των εισοδημάτων μας για κάθε πολιτικό και κάθε πολιτική.........




Και σα να μην έφταναν όλες οι περικοπές που έχουμε υποστεί στα εισοδήματα μας εξαιτίας των μέτρων, έρχεται και ο κ. Μπόλαρης να χαρακτηρίσει πολύτεκνους και τους τρίτεκνους με όλα τα δικαιώματα των πολυτέκνων. Η πολιτεία λόγω οικονομικής κρίσης παρουσιάζεται αδύναμη για να εφαρμόσει μια ανθρώπινη κοινωνική πολιτική στο ήδη μικρό ποσοστό των πολύτεκνων οικογενειών πως θα μπορέσει να στηρίξει άλλες 500.000 τρίτεκνες οικογένειες με τα δικαιώματα των πολύτεκνων και ίσως με τη χορήγηση της ισόβιας σύνταξης που θα διεκδικήσουν αφού θα έχουν αυτό το δικαίωμα λόγω του παραπάνω νόμου.


Επίσης είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτή η τροπολογία παραμονές των εκλογών αποσκοπεί καθαρά και μόνο σε αλιεύσει ψήφων από τη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών.
Αίτημα μας προς εσάς επίσης είναι να μην πληρώνουν οι πολύτεκνες οικογένειες το χαράτσι της ΔΕΗ στην πρώτη τους κατοικία, αλλά και στα αγροτεμάχια τους.


Πρόταση μας επίσης είναι να αυξηθεί το όριο του οικογενειακού εισοδήματος στη δωρεά διανομή τροφίμων. Προτείνουμε το όριο αυτό να πάει στις 20.000 ευρώ και να προσαυξάνεται για τη σύζυγο και τα προστατευόμενα τέκνα.


Θα σας παρακαλούσαμε επίσης να υπερασπιστείτε αυτό το πενιχρό επίδομα και την ισόβια σύνταξη των πολυτέκνων για όλες τις πολύτεκνες οικογένειες γιατί όπως και εσείς θα γνωρίζεται πολύ καλά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αυτό το επίδομα είναι πάνω από το βασικό μισθό ενός υπαλλήλου με αποτέλεσμα η μητέρα να μπορεί να μένει στο σπίτι καν να μεγαλώνει τα παιδιά της.


Σας ευχαριστούμε εκ το πρότερο για τη θετική πιστεύουμε ανταπόκριση σας στα παραπάνω αιτήματα μας.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος


Νικόλαος Μεντζουβής

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

υπογραφει ο μετζουβης καταλαβατε. ο υπεραρχιδεξιος. κανεναν πουστη πασοκ-νδ. οτι αλλο θελετε

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σας ρίξει και καμμιά φάπα μέσα στο μπουρδέλο που λέγεται Βουλή.