slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδοκιμάστηκε ο Γιωργάκης στη Βυτίνα

Ο τέως πρωθυπουργός, που βρέθηκε στη Γορτυνία για τρεις ημέρες, όχι μόνον βίωσε την περιφρόνηση των κατοίκων, αλλά έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων, ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης στο Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Βυτίνα.


Όταν κάποιοι πιστοί είδαν τον κ. Παπανδρέου να φθάνει στην εκκλησία με τη σύζυγό του Άντα και φρουρούμενος από δέκα άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. «Ντροπή σου, έχεις το θράσος και κυκλοφορείς», του είπαν.

Ο κ. Παπανδρέου έφθασε στη Βυτίνα τη Μεγάλη Παρασκευή. Διέμεινε στο πλέον ακριβό ξενοδοχείο της περιοχής, ιδιοκτήτης του οποίου είναι συγγενής του προέδρου του ΛΑΟΣ κ.Γιώργου Καρατζαφέρη. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πολιτικοί συναντήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και είχαν μια φιλική συνάντηση.

Εκείνη που επίσης είχε κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο, αλλά τελικώς ακύρωσε μόλις έμαθε ότι θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, λόγω και της κακοκαιρίας, πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στο ξενοδοχείο, μαζί με τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα.

Ωστόσο, την Κυριακή, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί ταβέρνες της περιοχής, δοκιμάζοντας όλα τα εδέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: