slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καμμένος ο Καμμένος λόγω Δημαρά και ΣΥΡΙΖΑ-Χάνει 2 μονάδες μέσα σε μια εβδομάδα!!!!

Ο γάμος Καμμένου-Δημαρά έγινε εξαρχής χωρίς… το γλέντι καθώς ελάχιστα στελέχη του Άρματος Πολιτών συμφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά και έδειξαν προθυμία να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι περισσότεροιμάλιστα να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τους ύμνους του Καμμένου προς ΣΥΡΙΖΑ και την αηδία που έζησαν οι Νεοδημοκράτες από την πιθανότητα συνεργασίας με το κόμμα που επιθυμεί την έξοδό μας από το Ευρώ, με το κόμμα της Υπατίας και της Λαθρομετανάστευσης, με το κόμμα που ενθυλακώνει τους κουκουλοφόρους, οι...
δημοσκοπήσεις έδειξαν αυτή την καθίζηση.

Ήδη η δημοσκόπηση της Εταιρίας VPRC για τα επίκαιρα δείχνουν πτώση των ποσοστών του κατά δύο μονάδες.

Πλήγμα, θεωρείται, ότι δέχθηκε επίσης το αντιμνημονιακό προφίλ που με επικοινωνιακή μαεστρία είχε χτίσει ο Πάνος Καμμένος.

Ο Γιάννης Δημαράς δεν καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο ενώ η πολιτική του πορεία παραπέμπει περισσότερο σε κομματικό γυρολόγο, έχοντας διανύσει μέσα πολιτική πορεία από την κομμουνιστική αριστερά, το ΔΗΚΚΙ και αργότερα το ΠΑΣΟΚ, μέχρι την Λαική δεξιά των Α.Ε.

Η δυσαρέσκεια αποτυπώνεται ιδιαίτερα σε στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αντιμετωπίζουν με καχυποψία την ξαφνική πολυσυλλεκτικότητα των ψηφοδελτίων.

Γκρίνια στο εσωτερικό του νεοσύστατου κόμματος έχει επίσης δημιουργήσει η έλλειψη προγράμματος και προτάσεων – πέραν του ΟΧΙ σε όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κατερίνα Αναστασοπούλου, αναπληρώτρια υπεύθυνη προγράμματος και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, η οποία εμφανίστηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι με ιδιαίτερο άγχος αλλά και… χωρίς πρόταση, εκθέτοντας τον αρχηγό της, για την επιλογή των στελεχών αυτών.

Σε αυτό το κλίμα παραιτήθηκε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ρέθυμνο, για να ενταχθεί και πάλι στη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: