slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χρ.Λαζαρίδης: Να βγάλουμε το λαό από την οιονεί ακυβερνησία


«Αυτό το θέμα έληξε», ανέφερε ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Χρύσανθος Λαζαρίδης σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Αντ. Σαμαράς για το σχηματισμό κυβέρνησης: «Ο κ. Σαμαράς έχει ήδη πει....
ότι θα βάλει και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη. Έχει πει ότι θα πάρει τους καλύτερους που θα βρει και το έχει ήδη προχωρήσει. Ο λόγος για τον οποίο κυρίως τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη δεν τα "διαφημίζει" από τώρα, παρά την πίεση που υφίσταται, είναι ότι άνθρωποι οι οποίοι θα ανακοινωθεί το όνομά τους και δεν είναι κοινοβουλευτικοί, ενδεχομένως θα "καούν"».

Για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έθεσε ερωτήματα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του Ευ. Βενιζέλου: «Προφανώς δεν θέλει (ο κ. Σαμαράς) να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και το λέμε και όλοι μας. Αυτό φυσικά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ας κάνω την υπόθεση ότι μπορεί να καμφθεί αυτή η αντίρρηση. Ξέρουμε από τώρα τι όρους θα θέσει το ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνήσει; Ξέρουμε πόση δύναμη θα έχει για να δούμε και τι όρους θα θέσει; Ξέρουμε τι όρους θα θέσει το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ στον κ. Βενιζέλο για να αποδεχθεί αυτήν τη συγκυβέρνηση;» και πρόσθεσε πως «από αυτήν την περιπέτεια της οιονεί ακυβερνησίας θέλουμε να βγάλουμε τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: