slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πασοκικό ξεκατίνιασμα Νο3 το Νο4 σε λίγο

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον π. νομάρχη Δημήτρη Μπάιλα, σίγουρα είναι ασυνήθιστη, αφού μετά από τρεις δεκαετίες συνεργασίας και άψογης σχέσης των δύο πλευρών, οι δρόμοι τους φαίνεται πως έχουν χωρίσει.
Μετά την ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου σε βάρος του κ. Μπάιλα (διαβάστε εδώ), ζητήθηκε από τον βουλευτή του Κινήματος, Παναγιώτη Ρήγα να σχολιάσει το θέμα. Σε συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, είπε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Μπάιλας παριστάνει τον Ψωμιάδη των Κυκλάδων, έναν τύπο σαν τοΖορρό, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κοινωνίας και θεωρεί όλους ασχολούνται ακόμη με την πολιτικοί, σάπιους και βρώμικους.
«Ο κ. Μπάιλας εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος ο.....
οποίος υπερίπταται των κομμάτων, των καθημερινών μικροτήτων και της βρωμιάς. Είναι περίπου σαν κι αυτό που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη. Ένας Ζορρό, ο οποίος έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση των συμφερόντων του απλού τόπου, γεννημένος σοσιαλιστής όπως δηλώνει, θέλει να μας πει ότι όσοι ασχολούμαστε με τα κόμματα και την πολιτικοί, είμαστε βρώμικοι και σάπιοι», είπε ο Παναγιώτης Ρήγας, προσθέτοντας στη συνέχει πως: «Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσω με τρόπο κανονικό και πολιτικό τέτοια φαινόμενα που κρύβουν υστεροβουλία. Δε θέλω να ασχοληθώ. Ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του. Αρκεί μόνο να μη θεωρεί ότι κοροϊδεύει ή υποτιμά τη νοημοσύνη μας».

Επίσης, κληθείς να σχολιάσει τη συνεργασία του Γιώργου Παπαμανώλη με τη Δημοκρατική Αριστερά, δήλωσε: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πάει σε όποιο κόμμα τον εκφράζει. Κριτήριο όλων μας είναι ο κόσμος. Καλό είναι βέβαια, η δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι σοβαρή και πειστική. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο κ. Κουβέλης είχε δηλώσει από καιρό, ότι δε θα εντάξει στη δύναμή της Δημοκρατικής Αριστεράς, τους βουλευτές που έχουν διαγραφεί η αποχωρήσει από άλλα κόμματα. Στην πράξη όμως φαίνεται ότι κάνει ακριβώς το αντίθετο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεβογιάννης μόνο θα ενώσει το χώρο. Τέτοιο...ανάστημα πολιτικού δε ματάγινε στις Κυκλάδες!!!