slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άμεση Απάντηση για τα αθλητικά δρώμενα των Κυκλαδων

 Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη για τον αθλητισμό στις Κυκλάδες
«Η Ν.Δ. στο πρόγραμμά της για τις Κυκλάδες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον Κυκλαδικό Αθλητισμό. Ως υπεύθυνος προγράμματος της Ν.Δ. έχω.''''''''''''''''''''''''''''''''''''
..
συνομιλήσει με αρκετούς νησιώτες και έχω καταγράψει τα προβλήματα των αθλημάτων σε κάθε νησί. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν νησιά που να μην έχουν ένα γήπεδο, είναι απαράδεκτο η Σύρος, η πρωτεύουσα του Νομού Κυκλάδων να μην έχει ένα στάδιο για να γυμνάζονται και να αγωνίζονται τα παιδιά του κλασσικού αθλητισμού.
Πολλά τα προβλήματα των ποδοσφαιρικών σωματείων των Κυκλάδων χωρίς δυστυχώς οι αρμόδιοι να ενδιαφέρονται για αυτές τις....... ομάδες. Στη Σύρο πολλά τα προβλήματα και τα θέματα με το Κολυμβητήριο. Αναγκαιότητα η κατασκευή κολυμβητηρίων και σε άλλα Κυκλαδονήσια.
Ο Φοίνικας Σύρου γράφει ιστορία και διαφημίζει τη Σύρο και τις Κυκλάδες, τι κάνουν όμως όλοι οι αρμόδιοι για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας? Σε πολλά γήπεδα των Κυκλάδων ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος ενώ η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι τραγική. Το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες περνάει δύσκολες ώρες κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο ναυταθλητισμός έχει πολλά προβλήματα ενώ το ίδιο ισχύει και με το γυναικείο αθλητισμό στα νησιά μας. Όσον αφορά το σχολικό αθλητισμό αυτός περνάει δυσκολότερες ώρες. Επειδή έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και γνωρίζω τα προβλήματα εκ των έσω, βεβαιώνω ως Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης ότι τα προβλήματα του αθλητισμού στις Κυκλάδες, τα έχουμε ψηλά στην ατζέντα μας στη Ν.Δ.
Είναι αναγκαίο να ζήσει τόσο το ποδόσφαιρο στα Κυκλαδονήσια, όπως και όλα τα άλλα αθλήματα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πρόγραμμα, σχέδιο και εξοικονόμηση πόρων. Αν εγκαταλείψουμε τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό στη μοίρα του θα είναι σαν να παραδίδουμε τα παιδιά μας στη μοίρα τους.
Η Ν.Δ. έχει την πρόθεση να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα του Αθλητισμού στις Κυκλάδες και θα το πράξουμε εφόσον ο κόσμος μας ψηφίσει στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές και αναλάβουμε τις τύχες του τόπου μας.

Απάντηση
Δημ. Βελώνη πρώην ταμεία Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάξου.
Αθλητισμός στις Κυκλάδες όσο κι αν το θέλαμε πότε δεν είχαμε για πόλους και διαφόρους λόγους.
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό παρά πολλά χρόνια  και έχω δει πάρα πολλά ακατανόητα πράγματα να συμβαίνουν στις Κυκλάδες. Ας αρχίσουμε με   τη πρωτεύουσα του νόμου την Σύρο  που τα θέλει όλα δικά της, 2 κλειστά 1 κολυμβητήριο 2 γήπεδα ποδοσφαίρου κ.α., και συνεχίζει να ζητάει  κι αλλά,  και πολύ  καλά κάνει. Αυτά όμως  πρέπει να τα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος των  Κυκλάδων γιατί  τα περισσότερα τα έχει πλήρωση η νομαρχεία  δηλαδή  όλα τα λεφτά για τον αθλητισμό όσο υπήρχε Νομαρχεία πηγαίναν στην Σύρο.  Για παράδειγμα επισκευή 2 αίθουσας ΑΔΚΕ 500.000ευρώ (για να μπορεί να παίξει ο Φοίνικας), την ιδία χρονιά αλλά 500.000ευρώ για την τέντα του Κολυμβητήριου και έχω και αλλά πολλά που στο τέλος θα σας κουράσω. Γι αυτό είναι ντροπή να βγαίνει ο κ. Τριανταφυλιδης και να δηλώνω αυτά τα πράγματα. Δεν θα ήθελα να πω για την Νάξο που έχει  κλειστό  γυμναστήριο και Γήπεδο ποδοσφαίρου, έχει και στίβο (με δικά τις λεφτά τα έφτιαξε ο Δήμος), άλλα θα θελα να πάμε λίγο στις μικρές Κυκλάδες, στην Πάρο, στην Μύλο, στην Μύκονο, στην Ίο, στην Τήνο και σε όλα τα υπόλοιπα νησιά που δεν έχουν κλειστό (εκτός Σύρο, Νάξο, Σαντορίνη).  Όλοι οι  άλλοι τόσα χρόνια δεν είναι Κυκλαδίτες; Κύριοι  πρέπει να καταλάβετε ότι τελειώσαν τα ψέματα,  πηγαίνετε σπίτια σας όλοι εσείς που το μονό που κοιτάζετε είναι το νησί σας και την πάρτι σας.  Φτάνει πια σας βαρεθήκαμε, αφήστε να μπουν νέοι άνθρωποι να βοηθήσουν αυτόν τον έρημο τόπο και δεν είναι ανάγκη να είναι από τη Σύρο. Ήμουν είμαι και θα είμαι Ν.Δ.  
Αναρτήθηκε από naxorama

Δεν υπάρχουν σχόλια: