slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πασοκικό ξεκατίνιασμα Νο 4

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση του π. νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου, αλλά και στον βουλευmpailas_dhmhtrhsτή Παναγιώτη Ρήγα (διαβάστε εδώ κι εδώ τα σχόλια που έκαναν σε βάρος του π. νομάρχη). Ο κ. Μπάιλας αφήνει να εννοηθεί ότι αυτοί οι οποίοι κάνουν κουμάντο στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου (και μάλιστα όχι η πλειοψηφία των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής), είναι όργανα του Παναγιώτη Ρήγα κι έχουν δημιουργήσει έναν τυφλό μηχανισμό στήριξης προς το πρόσωπό του.
Τονίζει μάλιστα ότι αυτοί οι άνθρωποι και οι τακτικές που ακολουθούν, δεν αποτελούν το καθαρό ΠΑΣΟΚ της δημιουργίας που στήριζαν οι μισοί και πλέον Έλληνες, αλλά είναι ένα κομματικό του γενικότερου μηχανισμού πολιτικών κανίβαλων που καταστρέφουν τη χώρα για τις καρέκλες εξουσίας.
Συμπληρώνει μάλιστα ότι το αληθινό ΠΑΣΟΚ θα ξαναγεννηθεί και θα αποβάλει σαν ξένο σώμα αυτά τα στελέχη.
 Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του Δ. Μπάιλα:

«Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί απάντηση στη μειοψηφική ομάδα της Σ.Ε–Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Σύρου, που έχει μετατραπεί σε τυφλό μηχανισμό στήριξης συγκεκριμένου επαγγελματία πολιτικού, αλλά γίνεται για να τεθεί υπ’ όψη των παλαιών και νέων μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίοι με γνωρίζουν από το 1978, και να αντιληφθούν πως, λειτουργούν κάποιοι, που τους επέλεξαν να τους εκπροσωπούν.
Επικοινωνώντας με τέσσερα από τα επτά μέλη της συντονιστικής επιτροπής, οι τρείς από αυτούς μου δήλωσαν άγνοια για την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σε βάρος μου και το άλλο μέλος μου είπε ότι, ενώ η ανακοίνωση, είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο την 22/3/2012, τον ενημέρωσαν την 23/3/2012, δηλαδή η σύνταξη και η ανάρτηση έγινε εν αγνοία του.
Μετά από αυτό δεν χρειάστηκε να μάθω άλλα. Νομίζω ότι όσοι παροικούν στη Σύρο και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν ήδη καταλάβει τί έγινε. Ένας ή τρείς το πολύ ήταν αυτοί που αποφάσισαν και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ τους γνωρίζουν. Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν τα πρόσωπα αυτά, αν και μειοψηφία και χωρίς να υπάρχει απαρτία του οργάνου, πήραν απόφαση. Με νοιάζει μόνο για τα απλά μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που επέλεξαν κάποια άτομα στη συντονιστική επιτροπή, τα οποία αντί να αφουγκράζονται το σφυγμό του λαού, και της κοινωνίας και να τον μεταφέρουν στο κόμμα και στην κυβέρνηση για να παράγουν πολιτικές προς όφελός του, έχουν μετατραπεί σε ομάδα στήριξης συγκεκριμένου προσώπου.
 Έτσι φαίνεται ότι, οι απόψεις που εξέφρασα για τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, βρίσκουν εφαρμογή και σε κάποιους που λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο.
 Αυτό δεν είναι το καθαρό ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων μας και της δημιουργίας. Δεν είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ρομαντικών αγωνιστών, της αγωνιζόμενης νεολαίας και των υπερήφανων γηρατειών. Όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια αισθάνονται προδομένοι. Σε αυτό το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων και της Δημοκρατίας ανήκω όχι μόνο εγώ αλλά οι μισοί και πλέον Έλληνες. Μπορεί βεβαίως και παλαιότερα να υπήρχε βρωμιά. Μπορεί να υπήρχαν πολιτικοί κανίβαλοι σε όλα τα κόμματα. Όμως αυτή δεν είχε βγει τόσο καθαρά στην επιφάνεια. Δεν είχαν φτάσει οι ηγεμονίσκοι σε αυτό το έσχατο σημείο να καταστρέφουν την χώρα για τις καρέκλες εξουσίας, να δημιουργούν τεράστια σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο, να μην τιμωρείται κανείς και αντίθετα να ξεσπούν πάνω στο λαό ζητώντας του να πληρώσουν τα σπασμένα.
Τελειώνοντας, θέλω να τονίσω ότι, να είναι σίγουροι αυτός ή αυτοί που κατ’ εντολή κάποιου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, ανήρτησαν στο διαδίκτυο αυτή την ανακοίνωση, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό θα ξαναγεννηθεί και θα τους αποβάλλει σαν ξένα σώματα.
Σε ότι αφορά τα ειρωνικά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου από τον κο Παναγιώτη Ρήγα, θεωρώ ότι δεν αξίζει να του απαντήσει κανείς και ας περιμένει σε λίγες ημέρες να πάρει την απάντηση από τον Κυκλαδίτικο λαό».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και το Νεοδημοκρατικό ξεκατίνιασμα με τον Καμένο.Σκέψου τι πανικός τους έχει πιάσει στη Συγγρού που κατηγορούν τον Καμένο για το χρηματιστήριο που το θυμήθηκαν εδώ υπάρχει δήλωση Καραμανλή ότι δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό και το απέδειξε αυτό αφού ούτε καν ασχολήθηκε,μόνο ο συγχωρεμένος ο Εβερτ κάτι δίκες πήγε να κάνει και κατέληξαν και αυτές σε παρωδία.Εγώ ξέρω πάντως ότι πρώτα κοιτάς τα του οίκου σου και μετά ασχολείσαι με τους άλλους.Μέχρι και ένα από τα ακροδεξιά στοιχεία που έχει μαζέψει η Συγγρού τοποθετήθηκε επί του θέματος γνωστός γραφικός μαϊντανός αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη δημοκρητική παράταξη θα πορευτεί τον δύσκολο δρόμο για την επιστροφή στη μάσα με επιτυχία. Ο κοινός στόχος της λεηλάτισης της χώρας μας ενώνει σύντροφοι, και "αφού ξαποστάσουμε για λίγο ξανά προς αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε τραβάμε". Το παρελθόν οδηγεί το μέλλον. Το είπε και Αρχηγός. ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΗΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι χθες παρακαλούσε τον Κουβέλη να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, αλλά εκείνος προτίμησε τον Παπαμανώλη, και αφού έμεινε στα αζήτητα τώρα είναι με το καθαρό ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων μας
Και μετά ….ξύπνησε