slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Για δεύτερη φορά μετά τα επεισόδια της 7ης Μαρτίου επιχειρείται από βουλευτές της ΝΔ να συνδεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τα εν λόγω επεισόδια. 
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 7/3, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Καραγκούνης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα του κ. Ευαγγελάτου, επιχείρησε να υποδείξει τον ....
ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή των επεισοδίων.  Την Δευτέρα 12/3, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Βρούτσης στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση της ΝΕΤ, με την σειρά του κι αυτός απέδωσε τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές ότι οι κύριοι αυτοί τροφοδοτούνται από ψευδείς πληροφορίες από τοπικά στελέχη της ΝΔ, τις οποίες αναπαράγουν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ από τις δυνάμεις του μνημονίου. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτές οι προσπάθειες ενόψει των εκλογών θα εντείνονται.
Σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και προβλήθηκαν τοπικά και πανελλαδικά, φαίνεται εξαιρετικά καθαρά η εξέλιξη των επεισοδίων της 7ης Μαρτίου. Εαν υπήρχε πραγματικά  πρόβλημα για την  «τάξη και την ασφάλεια για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης» τότε θα έπρεπε αυτοί που ενδιαφέρονται,  να κάνουν τον κόπο να δουν αυτές τις σκηνές.  Επειδή όμως ο σκοπός είναι ο εκφοβισμός των εργαζομένων, η συκοφάντηση είναι ο εύκολος τρόπος και η επιλεκτική απόδοση ευθυνών,  όπως τελικά έγινε, ευκολότερη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των  ενωτικών κινητοποιήσεων και των οργανωμένων αγώνων. Είναι εναντίον των μνημονίων και των συνεπειών τους.  Αντίθετα η ανεύθυνη συμπεριφορά των στελεχών της ΝΔ παράγει βία και τραυματίζει τους  θεσμούς και την δημοκρατία.
Η ΝΔ έχοντας χάσει το έρεισμα στην κοινωνία μετά από την τεράστια πολιτική μεταστροφή της, προσπαθεί να προκαλέσει και να συκοφαντήσει την αριστερά και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ που αταλάντευτα μάχεται κατά του μνημονίου και των συνεπειών του. Γιαυτό καταθέτει συγκεκριμένες εναλλακτικές  λύσεις προς όφελος των εργαζομένων για την απαλλαγή από την οικονομική κατοχή.  Οι συμπεριφορές αυτές δείχνουν ότι ο μόνος τρόπος που έχει απομείνει για να  αντιμετωπίσουν την αριστερά  και τις προτάσεις της είναι οι συκοφαντίες και οι προβοκάτσιες.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ  απευθύνεται  στα μέλη και στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου και τους καλεί να βάλουν φρένο σ΄αυτές τις  αθλιότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου καλεί την ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου να πάρει δημόσια θέση για τις συκοφαντικές δηλώσεις των δύο αυτών βουλευτών και να ενημερώσει ποιά τοπικά στελέχη της διαδίδουν αυτά τα ψεύδη.
                                                      Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου
                                    



Δεν υπάρχουν σχόλια: