slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιδού γιατί στη Νάξο ανάλογες δράσεις, μονίμως, αποτυγχάνουν

      Σήμερα  14 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί,  έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου,  υπό την αιγίδα Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου,  πραγματοποιείται άλλη μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας στη Πάρο.
Είναι βέβαιο ότι και αυτή η εκδήλωση θα έχει την ανάλογη επιτυχία των προηγούμενων εκδηλώσεων διότι και σε αυτή θα συμμετάσχουν  όλοι οι Παριανοί - ανεξαρτήτως κομματικών η άλλων πεποιθήσεων  - γιατί  την οργανώνει μια ακομμάτιστη Ένωση όπως είναι η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου.
Δυστυχώς στην Νάξο ανάλογες δράσεις, μονίμως, αποτυγχάνουν. Η αιτία;  Ίσως  οι Ναξιώτες να αντιδρούν περισσότερο από τον καναπέ  αλλά κυρίως  γιατί όλες οι παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν "καπελωθεί" από κάποιους "βολεμένους  επαναστάτες".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε δεν αποτυνχανουν καθολου!
Σε πλιροφωρω οτιι ο κοσμος που ερχετε ΚΑΘΕ Τριτη ειναι πολοισ και το αποτελεσμα ειναι χηροπιαστο,
Δεν πληρωνεις το 5Ευρω στην εισοδο και ολες οι εξετασεις και η συνταγογραφιση ειναι δωρεαν.
Αλλα φενεται πηρες εντολες να ριξεις λασπη στην ανοιχτη συνελευση λογο της ελειψης πολιτικης δρασεις συριζα και κκε.
Δεν πειραζει ομως, θα πας εκει που θα πανε και αυτοι που στιριζεις.
Στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
Ευχομαστε λοιπων καλη επιτυχεια στη Παρο και καλους αγωνες χωρις κοματοσκυλα σαν του λογου σου αναμεσα τους.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι τώρα μας έδινε εντολές η Νέα Δημοκρατία , ο Βρούτσης και ο Μαργαρίτης. Σήμερα μάθαμε ότι παίρνω εντολές από Σύριζα και ΚΚΕ για ρίχνω λάσπη στην Ανοιχτή Συνέλευση και αυτό λόγο της έλλειψης πολίτικης δράσεις των παραπάνω κομμάτων .
XAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (7 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ); ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ 15ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΟΣΧΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ . ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΛΗΓΜΕΝΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΕΣ! ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ Ή ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ; ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ. ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ Σ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΠΕΛΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχεις 12"02. εμαθα οτι θα κλεισει ο βρουτσης τα ταμεια την αλλη τεταρτη και θα κατεβασει 4000 κοσμο. θα ειναι και ο "ναξιος" μαζι για να του γυαλιζει τα παπουτσια... (με τη γλωσσα)

Ο ΜΑΛΙΑΣ είπε...

ΡΕ 12:36 ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΥΠΝΟ.ΘΑ ΠΩ ΣΤΟ ΝΑΞΙΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΗ
Ο ΜΑΛΙΑΣ