slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τον Β. Χανδακά θέλει υποψήφιο το ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων.


ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ  ΚΑΠΙΡΗΣ , ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ 

Το Βασίλη Χανδακά, φημολογείται έντονα ότι θα πλησιάσει το ΠΑΣΟΚ ως μια πολύ καλή συριανή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ενόψει των προσεχών εκλογών.
Ο 62χρονος πολιτικός μηχανικός, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών ανώτερος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Πολιτισμού, εμφανίζεται για το ΠΑΣΟΚ ως μια ....
εξαιρετική περίπτωση για το ψηφοδέλτιο, σε εποχές πολύ δύσκολες για το Κίνημα.Συμπαθής στην κοινωνία της Σύρου και πολιτικά άφθαρτος, ο κ. Χανδακάς είναι ένα πρόσωπο που όντως μπορεί να συσπειρώσει -ως ένα βαθμό- τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που έχουν σκορπιστεί σε πολλά κομμάτια.
Ο ίδιος πάντως, ούτε επιβεβαιώνει, ούτε και αποκλείει τις πληροφορίες, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Ρήγας θα είναι και πάλι υποψήφιος. Απ’ τη στιγμή που φεύγει από τη μέση ο Γιώργος Παπανδρέου, όποιος κι αν είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ρήγας θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο ψηφοδέλτιο του νομού Κυκλάδων.
Υποψήφια- κατά πάσα πιθανότητα- θα είναι ξανά και η Σοφία Θεολογίτου. Η π. γ.γ. της Περιφέρειας B. Αιγαίου που σήμερα βρίσκεται στο υπουργείο Εσωτερικών, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει και πάλι τη μάχη της για μια θέση στο κοινοβούλιο.
Στη Νάξο, πληροφορίες ήθελαν το Γερμανό Καπίρη να κατεβαίνει για τρίτη συνεχή φορά υποψήφιος, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει κάτι τέτοιο. Ακούγονται επίσης τα ονόματα του π. δημάρχου Βασίλη Κόκκοτα (πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο), αλλά και του Ιάκωβου Γιακουμή, υπεύθυνου επικοινωνίας της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου.
Σε ότι αφορά τον ανεξάρτητο βουλευτή Κυκλάδων Γιώργο Παπαμανώλη, που πρόσφατα διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχουν γέφυρες επιστροφής. Πολλά θα εξαρτηθούν από το νέο αρχηγό που θα προκύψει σε λίγες ημέρες, όμως δεν είναι εύκολο να επιστρέψει ο κ. Παπαμανώλης στο ΠΑΣΟΚ και να είναι υποψήφιος του Κινήματος στις προσεχείς εκλογές. Είναι κάτι που δε φαίνεται να το επιθυμεί ούτε ο ίδιος.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, οι διεργασίες του ΠΑΣΟΚ για τον καταρτισμό ψηφοδελτίου στις Κυκλάδες έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: