slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς

Στην Καλαμάτα βρίσκεται η Αντώνης Σαμαράς και αυτή την ώρα παρίσταται στα εγκαίνια της κεντρικής γέφυρας στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας.
Με την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ενώ γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε:

Πρώτα να μιλήσει η καρδιά. Πρέπει να ξέρετε ότι η συγκίνηση είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ.Ξέρετε το πόσο αγαπάω τη Μεσσηνία. Αυτό που δεν ξέρετε και δε θα μάθετε ποτέ είναι το πόσο μου λείπει η Μεσσηνία.
Θέλω να σας πω ότι το έργο που σήμερα εγκαινιάζεται, είναι ένα έργο που αποτελεί ένεση αισιοδοξίας, τόνωση στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται βάσει συγκεκριμένων στόχων, όπως ο στόχος του Περιμετρικού.
Το έργο αυτό σημαίνει τεράστια ανακούφιση στο κυκλοφοριακό, υπεραξίες στη γη μας, και είναι ταυτόχρονα αποδεικτικό στοιχείο ότι όλοι οι Έλληνες μαζί εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, να υπάρχει γρήγορη διέλευση και να υπάρχει πάνω απ’ όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη. Και η μαγική, σήμερα, λέξη για την οποία όλοι αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η λέξη «Ανάπτυξη».
Για την Ανάπτυξη αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.
Όμως, σε τέτοιες ώρες, δύσκολες, που περνά σήμερα η Πατρίδα, σε τέτοιες ώρες χαράς, όπως είναι αυτή τη στιγμή η θεμελίωση ενός τόσο μεγάλου έργου, Σεβασμιώτατε και αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει ο νους μας να πηγαίνει εκεί που πρέπει, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και όμως σήμερα βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται. Σε αυτούς που ίδρωσαν κι όμως βλέπουν τα παιδιά τους να είναι άνεργα. Στο συνταξιούχο που πλήρωσε για το μεροκάματό του, για την ασφάλισή του, και βλέπει τη σύνταξή του να εξανεμίζεται.
Εκεί βρίσκεται σήμερα ο νους μας, γιατί εμείς είμαστε κατεξοχήν η Παράταξη η λαϊκή η οποία πιστεύει, πραγματικά, στο δικαίωμα για Ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ξέρετε ότι και σε μας, στον καθένα από μας, είναι μία πολύ μεγάλη τονωτική ένεση αισιοδοξίας η παρουσία σας στα εγκαίνια αυτού του μεγάλου έργου. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ομιλία του στο έργο της Καλαμάτας που πήγε να εγκαινιάσει με τον υπουργό του ΝΑΙ Βορίδη ( τρομάρα του τι σχέση έχει με το έργο;), γιατί δεν έδειξε η κάμερα τους συγκεντρωμένους του ΝΑΙ της κολοτούμπας; Μήπως επειδή ήταν τρεις και ο κούκος;