slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΥΒΕΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ «ΠΟΘΕΝ» ΚΑΙ «ΕΣΧΕΣ»

Την παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση των χρημάτων που έστειλε στο εξωτερικό και την εμπλοκή του στην υπόθεση του “εκατομμυριούχου” βουλευτή, ζήτησε ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος.
“Αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία μετά το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου που κατέθεσα στην επιτροπή της Βουλής, ότι συμφωνία ναυπήγησης πλοίου υπάρχει και διαψεύστηκαν όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης”, δήλωσε ο επιχειρηματίας και πρόσθεσε: “Αποδείχθηκε λοιπόν ότι και το Πόθεν υπάρχει και το Έσχες”.
“Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή”, κατέληξε στη δήλωσή του.
Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής κατέληξε ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτει επαύξηση της περιουσιακής κατάστασης του Ισ. Κούβελου που να μην δικαιολογείται.

Κατά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών διαπιστώθηκε όμως ότι ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός στο Λονδίνο δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2010.
O Ισ. Κούβελος υποστήριξε πως έκρινε ότι ο λογαριασμός θα έπρεπε να δηλωθεί στη δήλωση που αφορά το οικονομικό έτος 2011 και σχολιάζοντας τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία, που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα και σκοπό έχει τη σπίλωση της συζύγου του.
Η σχετική έκθεση θα διαβιβαστεί μαζί με την δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης, στον εισαγγελέα εφετών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από τη Ντόρα λαμόγια. Είναι η μόνη στο χώρο της δεξιάς που είναι σταθερά συνεπής και ειλικρινής με τις θέσεις της χωρίς να λαϊκίζει και να κάνει κολοτούμπες για τα ψηφάκια.

Ανώνυμος είπε...

τη ντορα βρηκατε ρε λαμογια τι σας εχει κανει αυτη η οπατερας της? τιποτα απολυτως τιποτα τετοια τιμιοτητα δεν την βρισκεις ευκολα αλλωστε και στη φατσα να τους δεισ το καταλαβαινεις αθωοι χααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα