slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Σύρο

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν οι εκδηλώσεις του Οργανωτικού και της ΝΟΔΕ Σύρου στο νησί.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με επίσκεψη στο Νεώριο όπου για πρώτη φορά Διοίκηση και συνδικαλιστές κάτσανε στο ίδιο τραπέζι και έθεσαν τα προβλήματα τους στην αντιπροσωπία της Νέας Δημοκρατίας η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ε. Χαλκιά, τον βουλευτή Ν. Νικολόπουλο, τον Περιφερειάρχη Γ. Παντάκη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του......... Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Χ. Κόκκινο.
Ακούστηκαν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες των εργαζομένων και ορίσθηκαν συναντήσεις με αρμόδια στελέχη του κόμματος.


Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Συρου κ. Δωρόθεο Β.
Συνάντηση με συνδικαλιστές στο Εργατικό κέντρο Σύρου και κατέγραψαν τα εργασιακά προβλήματα.
Σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Νικολόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Κατόπιν ακολούθησε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του νησιού, όπου οι πρόεδροι συζήτησαν τα προβλήματα των κλάδων τους .
Η μέρα ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας με ομιλίες του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Ε. Χαλκια, του Περιφερειάρχη Οργανωτικού κ. Γ. Παντάκη, του επικεφαλής της Μ.Μ.Π.Σ. Ν. Αιγαίου κ. Χαρ. Κόκκινου, του πολιτευτή Χρ. Καφτηράνη,του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Βρούτση, και του επίσημου καλεσμένου βουλευτή Αχαϊας κ. Ν. Νικολόπουλου όπου στο τέλος της ομιλίας του παρότρυνε σε συσπείρωση και αγώνα μέχρι τέλους.


Παρευρέθηκαν στελέχη και φίλοι του κόμματος ανάμεσα τους ο πρόεδρος της Τ.Ο Σύρου κ. Ραουζαίος Π, ο πρόεδρος της Τ.Ο Πάρου κ. Ροδίτης Κώστας και ο υπεύθυνος προγράμματος Νοτίου Αιγαίου Τρ. Τριανταφυλλίδης


http://elpidablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: