slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμπλοκή Ελλήνων Ιταλών με σοβαρό τραυματισμό Ιταλού στη Νάουσα!


Φαίνεται ότι η Νάουσα Πάρου δεν θα ησυχάσει από τα κρούσματα βίας. Πριν κλείσουν τρία 24ωρα από την αιματηρή ληστεία στην κεντρική πλατεία είχαμε ένα νέο επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα με πρωταγωνιστές 4 Έλληνες και 12 Ιταλούς που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό ενός Ιταλού στο ίδιο ακριβώς σημείο που έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Μίχας.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:



«ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 13 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τεσσάρων ημεδαπών που προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε υπηκόους Ιταλίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στην Πάρο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τεσσάρων ημεδαπών, που αναζητούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αλλοδαπών υπηκόων Ιταλίας στην Πάρο.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί (13-8-2012) στη Νάουσα της Πάρου, ύστερα από διαπληκτισμό, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ ομάδας -12- Ιταλών και -4- ημεδαπών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό -5- Ιταλών.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας από αυτούς φέρει σοβαρό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του δεξιού πνευμοθώρακα. Η προανάκριση διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμού Νάουσας Πάρου».
Σ.σ.: Ο σοβαρά τραυματισμένος Ιταλός μεταφέρθηκε με ταχύπλοο από την Νάουσα για το Κέντρο Υγείας - Νοσοκομείο Νάξου για να του γίνει επέμβαση «ΜΠΙΛΑΟ» στο θώρακα και στη συνέχεια για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
 http://lefkianos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: