slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ… Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑ ΛΥΣΕΙΣ!


 
ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
 ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ …ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ!

Στις ιδιαίτερα κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, η κοινωνία μας ζητά συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
 Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η συστηματική τακτική της υποβάθμισης του Περιφερειακού Συμβουλίου από την Περιφερειακή Αρχή της Π.Ν.Α.

Ενάμισης μήνας πέρασε από την τελευταία συνεδρίασή του. Τα προβλήματα δεν πήγαν διακοπές… Άγνωστο γιατί δεν συνεδρίασε το ανώτατο όργανο της β΄θμιας αυτοδιοίκησης προκειμένου να συζητήσει και να επιδιώξει λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τους νησιώτες μας. Αγνοείται το πότε:
-  Έστω και καθυστερημένα, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο.
- Θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση για την Αλιεία που είχε συμφωνηθεί και αποφασισθεί τον Απρίλιο του 2012. 
- Θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση για τον Τουρισμό που είχε συμφωνηθεί και αποφασισθεί από τις αρχές Ιουνίου.
Μετά από ένα (1) ολόκληρο μήνα ανακοινώθηκε ότι θα συνεδριάσει στις 17 Αυγούστου η Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α., με συσσωρευμένα στην ημερήσια διάταξη τριάντα (30) περίπου θέματα!
Την ίδια ώρα παρακολουθούμε επικοινωνιακά ΄΄τρικ΄΄ της ηγεσίας της Π.Ν.Α. που εμφανίζουν ευημερία αριθμών που αποτελούν εικονική πραγματικότητα και δεν  ανταποκρίνονται στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες μας.
Καλούμε:
Την Περιφερειακή Αρχή να τηρήσει τις ομόφωνες αποφάσεις των προηγούμενων περιφερειακών συμβουλίων και , με δεδομένο ότι τα προβλήματα πιέζουν και  ΄΄δεν πήγαν διακοπές΄΄, να σεβαστεί το δημοκρατικό θεσμό του περιφερειακού συμβουλίου και ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ. Εάν οριστικοποιηθούν οι φήμες ότι η συνεδρίαση του μηνός Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου,  επιβεβαιώνονται οι παρατηρήσεις μας και  ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τα μηνύματα των καιρών.

Χαράλαμπος Κόκκινος



Δεν υπάρχουν σχόλια: