slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμμορία αδίστακτων Αλβανών εκτέλεσε τον 53χρονο στην Πάρο- Είναι ακόμη στο νησί οι φονιάδες πιστεύει η αστυνομία


Υπόνοιες ότι οι αδίστακτοι δράστες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από την Alpha Bank της Πάρου τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα βρίσκονται ακόμη στο νησί έχουν οι αρχές.

Το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σημείο, αλλά και το αυτοκίνητο που έκαψαν και εγκατέλειψαν οι δράστες οδηγούν σε Αλβανική συμμορία που διαπράττει ένοπλες ληστείες στη χώρα από το 2010.


Η συμμορία είχε διαπράξει ληστεία με τρεις τραυματίες στη λ. Βουλιαγμένης στην Αθήνα, τότε ο ένας δράστης είχε συλληφθεί, όμως οι δυο συνεργοί του είχαν διαφύγει.

Σε αυτούς τους δύο εστιάζονται οι έρευνες καθώς το αυτοκίνητο που τότε χρησιμοποίησαν είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε και στη ληστεία της Πάρου.

Παράλληλα τα εργαστήρια έχουν πάρει "φωτιά". Το καπέλο και το κινητό που βρέθηκε στο σημείο έχουν "δώσει" το DNA δύο εκ των δραστών.

Παράλληλα ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ βρίσκεται στο νησί ερευνώντας τις τηλεφωνικές κλήσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών που εκτιμάται ότι λόγω της μεγάλης κινητοποίησης της αστυνομίας και του λιμενικού μάλλον επέλεξαν να αναζητήσουν καταφύγιο στη Πάρο μη ρισκάροντας των εντοπισμό τους.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: