slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαμαντοπούλου αναθεματίζει τις εκλογές και προτείνει ομάδα τεχνοκρατών... δηλ. Δραγώνα-Ρεπούση κ.λπ


Ομάδα «κρούσης» τεχνοκρατών και πολιτικών προτείνει για τη χώρα η Άννα Διαμαντοπούλου. Λέει όχι σε εκλογές και προτείνει ανασχηματισμό. Γιατί λέει ότι «το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του»...
Κυβέρνηση που θα απαρτίζεται από τεχνοκράτες αλλά και πολιτικούς οι οποίοι όμως δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι προτείνει για τη χώρα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δηλώνοντας μάλιστα πρόθυμη να συμμετάσχει σε μία τέτοια προσπάθεια.


Η κ. Διαμαντοπούλου μέσω της ΝΕΤ εξέφρασε και πάλι την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να γίνουν τώρα εκλογές αντιθέτως πρότεινε τη λύση του ανασχηματισμού προκειμένου η νέα κυβέρνηση να κλείσει όλα τα μεγάλα θέματα και η χώρα να μπει σε έναν κύκλο σταθεροποίησης.



Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι αναφορές της για το πολιτικό σύστημα και για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάτι...νέο που μπορεί να εκφραστεί είτε με κάποιο κόμμα είτε με έναν νέο πολιτικό λόγο.

«Η επόμενη περίοδος είναι η μαμή των εξελίξεων. Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του υπό την έννοια ότι πρέπει πλέον να απευθυνθεί στο κέντρο και στην υπεύθυνη αριστερά με νέο λόγο και μέσα από μία νέα λειτουργία» υποστήριξε η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας μάλιστα ότι η περίοδος που περνά η χώρα είναι αντίστοιχη μίας...πολεμικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: