slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ας του πούμε κι ένα μπράβο: Ο Αβραμόπουλός ακύρωσε το διαγωνισμό για τα 440.000 για σαντουιτσάκια των VIP αεροσκαφών


Μπράβο στον Αβραμόπουλο (στον οποίο τα έχουμε χώσει πολλές φορές αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε) που έδειξε υγιή αντανακλαστικά... μερικά τέτοια μπορεί να συμβάλουν πολύ στην ψυχολογία του κόσμου που τσακισμένος από το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει φως και του φταίνε όλοι  το ίδιο. Μπράβο και στους συνεργάτες του που παρακολουθούν τα παράπονα των απλών πολιτών στο ιντερνετ από όπου έμαθαν για το διαγωνισμό πρόκληση (Τι σκατ@ θέλετε να φάτε ρε κοπρίτες και προϋπολογίζετε 2000 ευρώ κέτερινγκ σε κάθε πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου;) ο οποίος είχε γίνει το 2010 με τα ίδια ποσά και τις ευλογίες.......
του Βενιζέλου. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ (χθες στις 22:30) σύμφωνα με την οποία στο εξής ο εφοδιασμός των VIP αεροσκαφών θα γίνεται από την υπηρεσία της ΠΑ:

«Μόλις περιήλθε σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προκήρυξη διαγωνισμού της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης για την παροχή υπηρεσιών catering στις πτήσεις των κυβερνητικών αεροσκαφών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε άμεσα εντολή για την ακύρωσή της.

Από τούδε και στο εξής τις υπηρεσίες αυτές για την υποστήριξη των μετακινήσεων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας αναλαμβάνει υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας.
Με την ευκαιρία γνωστοποιείται ότι έχει περιοριστεί στο ελάχιστο η χρήση των κυβερνητικών αεροσκαφών και εγκρίνεται μονάχα σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όπου αυτό επιβάλλεται από τον εθνικό χαρακτήρα της αποστολής.»
Ανάρτηση από τον Δεξί X-Trem(i) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: