slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποχή των δικηγόρων Νάξου από τα καθήκοντά τους την 1η Δεκεμβρίου 2011,


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, συνήλθε σε  έκτακτη συνεδρίαση στις  29/11/2011  και αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους   την 1η Δεκεμβρίου 2011, ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  την επιβολή των  άδικων και  σκληρών κυβερνητικών μέτρων  που λαμβάνονται από την κυβέρνηση και πλήττουν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους και ιδιαίτερα τους δικηγόρους με το άνοιγμα του δικηγορικού λειτουργήματος, που θα επιτρέψουν τη λειτουργία πολυεπαγγελματικών εταιριών, και θα βλάψουν υπέρμετρα ειδικά τους νέους συναδέλφους. Ακολουθεί η ανακοίνωση….




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ

ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ-ΝΑΞΟΣ 843 00

Τηλ. 22850-24187 -  fax 22850-25601




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην  έκτακτη συνεδρίασή του την 29/11/2011 αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου από τα καθήκοντά τους  την 1η Δεκεμβρίου 2011,  ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή των σκληρών και  άδικων κυβερνητικών μέτρων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών που πλήττουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους. Για τα εξαγγελλόμενα – επικείμενα μέτρα του εκ νέου ‘’ ανοίγματος του δικηγορικού λειτουργήματος, που θα επιτρέψουν τη λειτουργία πολυεπαγγελματικών εταιριών, και θα βλάψουν υπέρμετρα ειδικά τους νέους συναδέλφους, τη μη έκδοση των Π.Δ. που προβλέπονται από το Ν. 3919/2011, την επιχειρούμενη μεταφορά της δικαστηριακής ύλης κατά παράβαση των συνταγματικών διατάξεων, την προβληματική λειτουργία του Τομέα Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών σε βάρος της υγείας των ασφαλισμένων μελών του αφού έχει πλέον από καιρό παύσει να καταβάλλει  σ΄ αυτούς και τα φαρμακεία τις οφειλές του, και το σοβαρό ζήτημα των αποθεματικών του ΕΤΑΑ που επενδύθηκαν σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.      

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ότι την ημέρα της αποχής, δεν επιτρέπεται η κατάθεση δικογράφων, καθώς και η διενέργεια διαδικαστικών πράξεων στις Γραμματείες των Δικαστηρίων, σε συμβολαιογραφεία, Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία.

          Η χορήγηση αδειών θα καταλαμβάνει τις υποθέσεις που αφορούν  συμπλήρωση ορίων προσωρινής κράτησης,  κρατούμενους (μόνο στα αυτόφωρα),

 αντιρρήσεις (διοικητικά),  παραγραφές,  προθεσμίες, αναστολές πλειστηριασμών, προσωρινές διαταγές.

                           Για το Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου

                      Η  Πρόεδρος                        Ο Γ.Γραμματέας

                     Μαρία Π. Μάρκου               Γεώργιος Εμ. Καραμανής                                            

     










Δεν υπάρχουν σχόλια: