slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


   Χαράλαμπος Κόκκινος
         kokkinosxar@yahoo.gr
            Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
           Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.



Σύρος  30- 11 – 2011

ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Το «γαϊτανάκι» των αντιλαϊκών μέτρων συνεχίζεται. Η ελληνική κοινωνία στοχοποιείται!!! Ο λαός μας υποφέρει.
Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην αδιέξοδη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική που με τις επιλογές της οδηγεί την κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και στη φτώχια.
Η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας – «απόλυσης» στο Δημόσιο, ο Προϋπολογισμός της λιτότητας και της  οπισθοδρόμησης του 2012 , τα επιπλέον εισπρακτικά-αντιλαϊκά μέτρα ύψους εφτά (7) δις ευρώ  που καλείται να επωμισθεί ο ελληνικός λαός το 2012, αποτελούν την αρνητική συνέχεια της διαρκούς υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας και της ζωής μας.
Αυτές  οι  ανάλγητες  πολιτικές επιλογές που εφαρμόζονται τα τελευταία δύο (2) χρόνια οδηγούν τους εργαζόμενους σε απόγνωση και την κοινωνία σε εξαθλίωση.
Το σύνολο των εργαζομένων   έχει πληγεί με περικοπές μισθών, με καταστρατήγηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και κατάργηση των κεκτημένων . Βιώνουν την αβεβαιότητα την αγωνία και την ανασφάλεια για το αύριο.
 Οφείλουμε ενωμένοι και  αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τις βάρβαρες και άδικες πολιτικές.
Ο περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» καλεί  όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στα νησιά της περιφέρειάς μας.

Αγωνιζόμαστε να αλλάξει αυτή η πολιτική
Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά
1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011 – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ -  ΜΑΖΙΚΑ


Χαράλαμπος Κόκκινος

1 σχόλιο:

Ναξιώτης είπε...

Βρε τον γιο του ακροδεξιού αρχιδικαστή Κόκκινου έγινε αγωνιστής, αντιεξουσιαστής και βγαίνει και από αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε ποιοι θέλουν να ξανακουμαντάρουν την Ελλάδα και το Αιγαίο. Ούστ να χαθείς αποτυχημένε. 5 χρόνια τι έκανες στη Νάξο. Πές μας ένα έργο.