slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΟΚ!!! Απαγόρευσαν στον Άδωνι να φτιάχνει Νόμους!!! Και πως θα σώσει την Ελλάδα ρε μαλάκ@@;

Δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης (25/11) οι αρμοδιότητες του νέου υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σπυρίδωνα -Αδωνι Γεωργιάδη.

Στον κ.Γεωργιάδη ανατίθεται η εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας, η Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος "Αλιείας".
Ο υφυπουργός έχει κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες, εξαιρείται ωστόσο από...


τη νομοθετική πρωτοβουλία, ενώ μπορεί να υποβάλλει πράξεις και προτάσεις για την έκδοση διαταγμάτων, από κοινού με άλλους υπουργούς και υφυπουργούς.

Στις αρμοδιότητες του νέου υφυπουργού σύμφωνα με το άρθρο 2, δεν περιλαμβάνονται τα εξής:

α) να προσδιορίζει την πολιτική του υπουργείου, στο πλαίσιο των αποφάσεων του υπουργικού Συμβουλίου και των λοιπών συλλογικών κυβερνητικών οργάνων, να συντονίζει την εφαρμογή της πολιτικής αυτής και να εποπτεύει την εφαρμογή της από τις υπηρεσίες του υπουργείου.

β) η αρμοδιότητα της εκπροσώπησης του υπουργείου στους Διεθνείς Οργανισμούς, καθώς και η εν γένει προβολή επικοινωνία και προώθηση του έργου του υπουργείου σε όλους του τομείς.

γ) Ο διορισμός διοικήσεων των εποπτευόμενων φορέων, η συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων καθώς και τα ερωτήματα για την επιλογή των προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, η τοποθέτηση αυτών, καθώς και όλα τα θέματα της υπηρεσιακής τους κατάστασης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εως τωρα παντως ο γεωργιαδης ,συμφωνα με οσα λεει ειναι φοβερος και το παραδεχονται απαντες. πλην φυσικα των φανατικων δεξιων που ο καρατζαφερης τους καθεται στο λαιμο.. αυτα