slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

''Σούπερ ρεπορτάζ'' Πανναξιακός-Αιγάλεω...

PANNAXIAKOS-AIGALEO_4Του το έκλεψαν....

Την ήττα με 0-1 από το Αιγάλεω γνώρισε σήμερα ο Πανναξιακός στην «παρθενική» του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του.
Οι παίχτες του Δημήτρη Σκούνα με την στήριξη εφτακοσίων (700) περίπου φιλάθλων πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να περιορίσουν το ''φαβορί'' του ομίλου Αιγάλεω σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής κυριαρχίας των ''Μπλε'' της Νάξου, είναι ότι το Αιγάλεω δεν κατάφερε να τελειώσει καμία φάση με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Θέμελη και προσπαθούσε να απειλήσει  μόνο με κάποιες στημένες φάσεις, οι οποίες σταματούσαν όλες στην άμυνα από «μπετόν» του Πανναξιακού.

Ήταν οι κυρίαρχοι
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με σαφείς αναγνωριστικούς προσανατολισμούς και μέχρι το 30ο λεπτό αναλωνόταν σε μονομαχίες που διαδραματιζόταν στον χώρο του κέντρου. Μάλιστα ο έντονος αέρας που φυσούσε στη Νάξο δεν άφηνε καμία από τις δύο ομάδες να αναπτυχθεί σωστά.
Οι πρώτες φάσεις ήρθαν στο 34΄, όπου το Αιγάλεω απείλησε με μακρινό φάουλ και αμέσως στην επόμενη φάση ο Στάμος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με σουτ που εξαπέλυσε και εξουδετέρωσε με υπέρ ένταση ο Βούλγαρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν και ο κόντρα αέρας του πρώτου ημιχρόνου γύρισε ΄΄πρίμα΄΄ για τους Ναξιώτες, οι οποίοι ήταν οι απόλυτη κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος.
Η πίεση του Πανναξιακού ήταν αφόρητη και οι παίχτες του έπαιζαν το Αιγάλεω σταθερά στα ¾ του γηπέδου, πιέζοντας για το γκολ και φτάνοντας πολύ κοντά σε αυτό με τον ταλαντούχο Κοτάκη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Βούλγαρη στο 52΄.
Στο 63΄έγινε η επίμαχη φάση όπου ο Μακρής «ΔΩΡΊΖΕΙ» πέναλτι στο Αιγάλεω σε ανύπαρκτη παράβαση, που διαπίστωσε σε μαρκάρισμα του Τόσκα στον Παπαδόπουλο (ακολουθεί video) και ενώ η μπάλα από στημένη φάση δεν έχει καν φτάσει κοντά στην περιοχή.  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαστραντώνης.
Ο Μακρής είχε και άλλα «δώρα» στον σάκο του και στο 70΄χαρίζετε στον Παπαδόπουλο (ακολουθεί video), που με δολοφονικό τάκλιν ανατρέπει τον Καρούση ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Πανναξιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι στο 80΄όταν ο σε διαγώνια πάσα του Πολυκρέτη από το ύψος της μικρής περιοχής κανένας παίχτης δεν βρέθηκε στην πορεία της για να την στείλει στα δίχτυα.
Το τελικό 0-1 είναι τουλάχιστον ''Μαγική εικόνα'' και αφήνει πικρία στο στρατόπαιδο του Πανναξιακού.
PANNAXIAKOS-AIGALEO2
Τα φαντάσματα
Υπήρχαν και φαντάσματα σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Μακρή, Δαρσινό και Σαμπαριώτη, οι οποίοι περίτεχνα έδωσαν στο Αιγάλεω ένα τρίποντο, που δεν δικαιούταν σε καμία περίπτωση. Το διαιτητικό τρίο αδίκησε κατάφορα τους Ναξιώτες σε τουλάχιστον 2-3 φάσης, οι οποίες τελικά έκριναν και τον αγώνα.
Οι δύο κάμερες του sportcyclades.gr κατέγραψαν τις επίμαχες φάσεις και θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Επόμενο ήταν οι διαιτητές της συνάντησης να φυγαδευτούν μιάμιση ώρα μετά την λήξη του αγώνα και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου του Πανναξιακού.

Μήνυμα των παιχτών του Πανναξιακού… 

 



pannaxiakos_2011-2012_olh_h_omada

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πανναξιακός μετά από συζήτηση που είχαν ένιωσαν την ανάγκη να στείλουν το ακόλουθο μήνυμα μέσο του sportcyclades.gr. Το μήνυμα στάλθηκε μέσο του Τερματοφύλακα της ομάδας Αστέριου Θέμελη.
Κατ αρχήν ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο κόσμο της Νάξου και του Πανναξιακού, που για άλλη μια φορά ήταν στο πλευρό μας και με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες....
Αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι ο πρωταγωνιστής της ήττας μας δεν ήταν η αντίπαλη ομάδα αλλά κάποιος ο οποίος όφειλε να σεβαστεί τον ιδρώτα μας και τον κόσμο που υπήρχε στο γήπεδο....
Ευχόμαστε από τη πλευρά μας να είναι η τελευταία φορά που χάνουμε με αυτό τον τρόπο και επιτέλους μετά από όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο καιρό σε αυτό το ''ΑΜΟΙΡΟ'' άθλημα του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπορ…ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο αυτοί που αγωνίζονται και ματώνουν μέσα στο γήπεδο κ δεν είναι άλλοι εκτός από τους ποδοσφαιριστές......
Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα βίντεο του αγώνα






Πανναξιακός-Αιγάλεω αμφισβητούμενες φάσεις by samnaxos


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΑΣΕΙΣ) by samnaxos



ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΔΗΛΩΣΕΙΣ by samnaxos

Δεν υπάρχουν σχόλια: