slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο θίασος αναβαθμίστηκε και έγινε … τσίρκο!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η νέα "δοτή" κυβέρνηση από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού χαρακτηρίζεται “κατοχική” αφού την επέβαλαν με απροκάλυπτους εκβιασμούς οι νταβατζήδες των Βρυξελλών οι οποίοι σημειωτέων μας απαγόρεψαν να κάνουμε εκλογές!
Θεωρώ δε απίθανο να υποκύψουν ...
στους λεονταρισμούς του “ευπατρίδη” κ. Σαμαρά ο οποίος νομίζει ότι είμαστε χαχόλοι και ηλίθιοι και μας λέει το αμίμητο ότι …. δεν υπογράφει μεν αλλά θα ψηφίσει δε …
τα νέα μέτρα που θα μας στείλουν οι ΜερκοΣαρκοζί. Παράλληλα  μας  υπόσχεται εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου ενώ γελοιωδώς και με περίσσιο θράσος διαριγνύει τα ιμάτια του λέγοντας ότι δεν συγκυβερνά αλλά απλά στηρίζει τους ξεπουλημένους προδότες για το καλό μας!!!
Ένα καλό που έχει να κάνει με την διατήρηση της υποβάθμιση της ζωής μας, της μη προοπτικής αλλά και των χαρατσιών που μας επέβαλαν για να πληρώσουμε τα υπέρογκα τοκοχρεολύσια αλλά και τα κλεμμένα τους που έχουν φυγαδεύσει στην Ελβετία αλλά και σε άλλα εξωτικά μέρη που βρίσκουν καταφύγιο οι απανταχού κλέφτες του πλανήτη!!!
Αν μη τι άλλο είναι τραγελαφικό να περιμένεις να σε σώσει αυτός που επί 8 χρόνια ήταν διοικητής της εθνικής τράπεζας και ο οποίος μαζί με τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου μαγείρεψαν τα στοιχεία και μας έβαλαν (ξεγελώντας υποτίθεται τους αφελείς και τίμιους Ευρωπαίους) στην Ο.Ν.Ε.
Είναι αστείο να βλέπεις όλη αυτή την αλλοπρόσαλλη κουστωδία που την ονόμασαν μάλιστα και κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να έχει μέσα τους περισσότερους από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου οι οποίοι θα συνεργασθούν με αυτούς που μέχρι προχθές αλληλοβριζόταν  στο “χαμαιτυπείο” (όπως την κατάντησαν) της Βουλής!
Νομίζουν οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας ότι έτσι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους φορτώνοντας της αργότερα στον αχυράνθρωπο που τους επέβαλαν τα έξωθεν αφεντικά τους!
Σε αυτούς όλους δεν ταιριάζει η περίφημη φράση “Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι”  αφού ούτε πτωχοί είναι ούτε ηλίθιοι απλά (βλέποντας και το τι γίνεται αυτή την στιγμή και στην Ιταλία) όλοι μας καταλαβαίνουμε πλέον ότι όλοι αυτοί έχουν αποδεχθεί να υπηρετήσουν την παγκοσμιοποίηση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!
Από εμάς εξαρτάται αν θα τους αφήσουμε!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας απαγόρεψαν γράφεις να κάνουμε εκλογές και έχεις δίκιο να αντιδράς. Όταν όμως ο ΓΑΠ ζήτησε να κάνει δημοψήφισμα ξεσηκωθήκατε οι πάντες δεξιοί και αριστεροί, Ευρωπαϊστές και μη αντί να του συμπαρασταθείτε για να πάμε κόντρα στους ΜέρκoΣαρκοζί. Τελικά πιο είναι το εθνικά περήφανο αυτό που βολεύει τον καθένα μας ή αυτό που δίνει τη δυνατότητα στο λαό να εκφράσει τη θέση του για ένα τόσο σοβαρό θέμα κόντρα στις επιταγές των ΜερκοΣαρκοζί;

Admin είπε...

Συμπατριώτη πιστεύω ότι όλη η ιστορία με το δημοψήφισμα ήταν στημένη εξ αρχής. Αν θέλεις διάβασε τις λεπτομέρειες για αυτή μου την άποψη.

http://naxios.blogspot.com/2011/11/blog-post_2952.html

Καλό βράδυ

Συμπατριώτης είπε...

Ήταν δεν ήταν στημένη υπόθεση δεν έχει σημασία. Εσύ σαν αριστερός τι έπρεπε να κάνεις; Αν ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς ζητούσαν δημοψήφισμα και ο ΓΑΠ έλεγε όχι σήμερα τι θα έλεγες; Θα έλεγες ότι δεν αφήνει το λαό να αποφασίσει για κάτι που θα επηρεάζει τη ζωή του για τα επόμενα δέκα χρόνια. Εν πάση περιπτώσει και μόνη η αναγγελία του δημοψηφίσματος στημένη ξεστημένη ανάγκασε τουλάχιστο τον Σαμαρά να βγάλει τη μάσκα, να κάνει κολοτούμπες και να αφήσει τις ψευτομαγκιές και σήμερα να τρέχουν όλοι για να διασωθεί η απόφαση της 26 Οκτ. την οποία όλοι τότε αναθεμάτιζαν. Και μόνο αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την αγωνία του λαού ότι θα πάμε σε χρεοκοπία αν δεν εφαρμοστεί η τρισκατάρατη απόφαση ήταν θετικό. Εκτός αν σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι στεναχωρήθηκαν οι ΜερκoΣαρκοζί και ανησύχησαν οι αγορές των κερδοσκόπων.

Admin είπε...

Φίλε μου με αποκαλείς Αριστερό και δεν το αποδέχομαι μια και πιστεύω ότι για όλα τα δεινά μας υπεύθυνη είναι η κομματική ταμπέλα που φορούσαμε και η οποία μας εμπόδιζε να ξεχωρίσουμε το στραβό από το ίσιο, το παράλογο από το λογικό, την κουταμάρα από την εξυπνάδα!!!

http://naxios.blogspot.com/2011/11/blog-post_4244.html

Συμπατριώτης είπε...

Για τον προβληματισμό που έβαλα κουβέντα δεν λες. Τα σχετικά με κομματικές ταμπέλες και περί αδεσμεύτων είναι ουτοπίες και εμείς οι Κωμιακίτες κάτι ξέρουμε. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Μπορείς λοιπόν από τα λόγια και τις θεωρίες να μπεις στην ουσία μιας και εσύ μπορείς να ξεχωρίζεις την κουταμάρα από την εξυπνάδα. Πες μας τις εναλλακτικές σου αξιόπιστες προτάσεις.

Admin είπε...

Φίλε μου εσύ με γνωρίζεις γιατί βγαίνω επώνυμα και λέω την σωστή ή λάθος άποψη μου αλλά εγώ εξακολουθώ να μιλώ με ένα "Άγνωστο" οπότε μάλλον δεν έχει νόημα η κουβέντα μας!!!

Καλό σου βράδυ

http://naxios.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html