slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλήρωσε τις απουσίες του με κακό ξεκίνημα…

Το naxios.blogspot.com ήταν παρόν και σε αυτό τον αγώνα του Πανναξιακού.
Τις πολλές ελλείψεις και το άγχος της πρεμιέρας πλήρωσαν τις παίχτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ  και ηττήθηκαν στην 1η αγωνιστική της Α2 γυναικών με 3-1 σετ από την ΑΣΠΕ Θέτις.
Η ομάδα της Νάξου έχοντας στο πλευρό της πολλούς Ναξιώτες της Αθήνας, που έφτασαν από παντού στο Γ. Γεννηματάς της Βούλας για να ενισχύσουν την ομάδα της πατρίδας τους, κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 σετ, αλλά τελικά δεν είχαν την απαραίτητη διάρκεια και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι τους και «κατάφεραν» να χάσουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.
Οι απουσίες των: Χάρις, Γιακούμπ και Λαγουδάκη έδειξαν να επηρεάζουν καταλυτικά την απόδοση του Πανναξιακού, ο οποίος δεν είχε τις απαραίτητες απαντήσεις στα «κρίσιμα» σημεία του αγώνα.
Μάλιστα η διαφορά φάνηκε όταν η Λαγουδάκη, οι οποία ήταν στο πάγκο της ομάδας μπήκε για μερικούς πόντους στο τερέν (όσο άντεχε)  και η εικόνα της ομάδας άλλαζε πάντα προς το καλύτερο.

Έπαιξε ενάμιση σετ
Στο πρώτο σετ ο Πανναξιακός είχε από νωρίς το «πάνω χέρι» και έφτασε να προηγείται με 18-6, στην συνέχεια όμως η Θέτιδα βρήκε τα πατήματα της και μείωσε στους δύο (2) πόντους σε ένα σετ, που τελικά πήγε στον Πανναξιακό με 23-25.
Η Ναξιώτισσες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο σετ, στο οποίο και προηγούνταν, μέχρι που η ομάδα της Βούλας με σαφή ανάκαμψη στο παιχνίδι της και με «όπλο» της το σερβίς κατάφερε να το γυρίσει και τελικά να το πάρει με 25-17.
Στα επόμενα δύο σετ η Θέτιδα ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο τερέν και εκμεταλλευόταν τις πολλές αδυναμίες του Πανναξιακού ΑΟΝ, κυριαρχώντας σε όλες τις γραμμές και φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη με 3-1 σετ που κανένας δεν περίμενε.
Τα σετ 3-1 (23-25, 25-17, 25-18, 25-15).
Ο τεχνικός της Θέτιδας Παναγιώτη Ιωάννου σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε:
«κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και αυτό είναι πολύ καλό για την ψυχολογία της ομάδας μας. Πιστεύω πολύ στην ποιότητα της ομάδας μου, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δουλέψουμε σκληρά για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν».
Ο τεχνικός των «μπλε» της Νάξου Φάνης Τουρσούγκας με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αιτιολόγησε την ήττα της ομάδας λέγοντας:
«πληρώσαμε τους πολλούς τραυματισμούς και χάσαμε από μία καλή ομάδα, που όπως έχω ξαναπεί είναι μέσα στα φαβορί ανόδου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτριών μου και πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα ανακάμψει αγωνιστικά. Πιστεύω ότι μια ήττα στην πρεμιέρα δεν είναι καταστροφή αφού θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε την βαθμολογική διαφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ (Ιωάννου): Κοκκινοπούλου, Σημαντήρη, Κόρνια, Κυρίτση, Ψωμά, Δράκου / Προκοπίου (λ), Μέρα
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Τουρσούγκα): Φραγκίσκου, Φάρκονα, Μαύρου, Τοτσίδου, Μπορίσοβα, Μάρκου / Σέργη (λ), Λαγουδάκη, Σκούνα.
Το τελευταίο σετ του αγώνα προσφορά των:






Δείτε εδώ όλο το παιχνίδι

Φωτορεπορτάζ Ελένη Προμπονά (ανταπροκρίτρια sportcyclades.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: