slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Οι φωτιές μαίνονται απ' άκρου σ' άκρου στην Ελλάδα, τα κανάλια ΣΥΣΣΩΜΑ ΣΙΩΠΟΥΝ
κι ο αλήτης ο Καραμανλής ακόμα δεν έχει απελαθεί από τη χώρα.


Ντροπή στην ΜΠΑΤΣΟΚ...ΥΒΕΡΝΗΣΗ που καλύπτει τον Καραμανλή.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, είναι το αίτημα όλων των πολιτών σύμφωνα με μυστικά γκάλοπ που έχουν στα χέρια τους στην Ιπποκράτους και το Μαξίμου...


Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στον Έβρο

Με εναέριες ενισχύσεις από το εσωτερικό, αλλά και από ξένα κράτη, θα προσπαθήσουν οι πυροσβέστες να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει περιοχές του Έβρου, έχοντας ήδη αποτεφρώσει περισσότερα από 30 χιλιάδες στρέμματα από δρύες, πεύκα και καλλιέργειες.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης, στα εναέρια μέσα που ήδη επιχειρούν στην περιοχή (4 αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική), αναμένεται να προστεθούν δύο σινούκ, τρία καναντέρ από τη Χρυσούπολη, δύο γαλλικά- περί τις δύο το μεσημέρι- και άλλα δύο ισπανικά, αργότερα το απόγευμα.

"Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τίποτα", τόνισε ο κ. Γιαννακίδης, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 6 το πρωί υπήρξε μια μικρή ύφεση, αλλά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή υπήρξαν κάποιες αναζωπυρώσεις (μα καλά ο Πολύδωρας, ακόμα υπουργός είναι;;; άκου ο στρατηγός άνεμος) .





Δεν υπάρχουν σχόλια: