slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios


Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε  εδώ το πρωί χτες το βράδυ στη Χώρα της Νάξου σημειώθηκαν δύο διαρρήξεις. Η πρώτη διάρρηξη  έγινε στο σούπερ μάρκετ Κουτελιέρης, με λεία περίπου στις 7.000 ευρώ. Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο από την ταράτσα και προχώρησαν στο γραφείο, όπου υπήρχαν τα χρήματα για την κίνηση των ταμείων του σούπερ μάρκετ.
Η δεύτερη ληστεία έγινε στο κοσμηματοπωλείο "Νεόφυτος", στην περιοχή της Αγίας Θεοδοσίας (και όχι στην παραλία όπως γράψαμε από λάθος) . Οι δράστες άρπαξαν 700 ευρώ και κοσμήματα από χρυσό και λευκόχρυσο, καθώς και αρκετά ρολόγια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε τη διάρρηξη, νωρίς το πρωί. Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι μπήκαν ανενόχλητοι από την κεντρική είσοδο, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες ή συναγερμός.
Η αστυνομία Νάξου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλλάβει τους δράστες και διεξάγει ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή και άλλων προσώπων καθώς και η εμπλοκή τους στη ληστεία που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, οι δράστες είναι 3. Από το πρωί, πάντως, η αστυνομία έχει κάνει περισσότερες από 10 προσαγωγές.
Έγκυρες πληροφορίες, λένε ότι ο ένας δράστης είναι αυτός που σε συνελήφθη το πρωί στην Παπαβασιλείου, μετά από συμπλοκή με την Αστυνομία. Μάλιστα, ο δράστης, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε, καθώς έπεσε πάνω σε μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Νάξου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: