slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ» ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ «ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ» ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ


Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μετά την ομιλία του Προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά και κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των μελών της Πολιτικής Επιτροπής τοποθετήθηκε λέγοντας τα εξής:
«Η Ν.Δ. σύντομα θα είναι κα πάλι κυβέρνηση του τόπου. Το αποδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις και τα κοινωνικά ρεύματα που έρχονται να στηρίξουν το λόγο και τις προτάσεις της παράταξής μας και αντιδρούν στη σκληρή και...... 
άδικη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική. Ο αγώνας μας είναι πολυμέτωπος, αφού έχουμε απέναντί μας:

* τη χειρότερη, ενδοτικότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
* την οικονομική «υποδούλωση» της χώρας.
* Τα προβλήματα της καθημερινότητας που διογκώνονται
* Το λαϊκισμό της Αριστεράς.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις νέες κοινωνικές συμμαχίες και να κάνουμε γνωστές στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά μας όπως αυτό εκσυγχρονίζεται και διαμορφώνεται και όπως διατυπώθηκε στο Ζάππειο Ι και Ζάππειο ΙΙ.

Η κοινωνία είναι απαιτητική και δύσπιστη. Περιμένει συγκεκριμένες προτάσεις που θα μετουσιωθούν σε έργα. Αντιστέκεται στο φοβικό σύνδρομο που καλλιεργεί η κυβέρνηση, ένα ΠΑΣΟΚ που έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια, την υπευθυνότητα και με τον ελληνικό λαό.

Την ίδια ώρα που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας και επί 21 μήνες διακυβέρνησης «διαλύουν» τα πάντα, στο μόνο που επιδίδονται με επιτυχία είναι να «ρουσφετολογούν» και να κομματικοποιούν το κράτος. Πραγματοποιούν τεράστιες σπατάλες για να βολέψουν «ημέτερους» και χρηματοδοτούν προκλητικά και ανεξέλεγκτα «περίεργες» ΜΚΟ.

Την ίδια ώρα καταπατούν κάθε έννοια αξιοκρατίας. Οι «σφαγές» και οι «πολιτικοί διωγμοί» που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως για παράδειγμα στις επιλογές στελεχών εκπαίδευσης αλλά και οι καταγγελίες για το διαγωνισμό των ανθυπαστυνόμων δείχνουν τη λυσσαλέα προσπάθεια για το έλεγχο της δημόσιας διοίκησης την ώρα που «ψυχορραγούν» πολιτικά και ετοιμάζονται να παραδώσουν την εξουσία.

Καλώ όλα τα στελέχη μας, μεταξύ όλων των άλλων να καταγγείλουν στον ελληνικό λαό αυτό το «όργιο» της αναξιοκρατίας και των πολιτικών διωγμών.

Η ΝΔ οφείλει σήμερα να στηρίξει πολιτικά τους «διωχθέντες» και αύριο ως κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις αρχές της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης σε συνδυασμό με τη μεγάλη, συλλογική προσπάθεια που θα εμπνεύσουμε για την ανόρθωση της Ελλάδας.»

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Χαράλαμπος Κόκκινος
kokkinosxar@yahoo.gr

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: