slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Δεκατέσσερις τίτλοι στο τιμόνι του Πανναξιακού!!!!!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ(www.sentragoal.gr)
Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνεργασία του πολυνίκη τεχνικού, Σούλη Τουρσούγκα (μέσον) με τον επίσης καταξιωμένο Γιώργο Δερμάτη για το καλό του βόλεϊ της Νάξου
Ό,τι δεν κατάφεραν δύο φορές που το επιχείρησαν στο παρελθόν σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, ο πολυνίκης τεχνικός, Σούλης Τουρσούγκας και ο συνάδελφός του, Γιώργος Δερμάτης, το πέτυχαν το Σάββατο 16/7, αναλαμβάνοντας από κοινού για ένα χρόνο το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού, , στο ντεμπούτο του στην Α2 Γυναικών.
Ο Σούλης Τουρσούγκας των συνολικά 13 τίτλων (7 Εθνικού και 6 Πανελληνίου πρωταθλήματος) και ο θριαμβευτής του 1994 με τη γυναικεία ομάδα του Ιωνικού ΝΦ, Γιώργος Δερμάτης ανέλαβαν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Πανναξιακού, που θα αρχίσει τη φετινή του προετοιμασία μετά τις 15 Αυγούστου.
Εκτιμώντας τις φιλόδοξες προσπάθειες αλλά και την αγάπη για το βόλεϊ της διοίκησης της νησιώτικης ομάδας της Νάξου, οι δύο Έλληνες τεχνικοί είναι αποφασισμένοι σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τουρσούγκα στο SentraGoal να δημιουργήσουν τις προύποθέσεις, ώστε ο Πανναξιακός να σταθεί στο μέλλον στην κατηγορία που του αξίζει.
«Πιστεύουμε πως είναι μια περιοχή που όλοι πρέπει να βοηθήσου» τόνισε αρχικά στις.......... δηλώσεις του ο πολυνίκης τεχνικός και συνέχισε. «Σε τέτοιες περιοχές το μόνο εύκολο που μπορεί να κάνει κανείς είναι μεταγραφές.

Εμείς όμως επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία τμημάτων υποδομών, ώστε να μπορούν οι ομάδες του Πανναξιακού να στέκονται στο μέλλον στις κατηγορίες που αξίζουν χωρίς πληθώρα μεταγραφών, αλλά χάρις στα παιδιά από το νησί».

Παρόλα αυτά ο κ. Τουρσούγκας, που επισκέφτηκε ήδη μια φορά πριν από λίγες μέρες το νησί, δεν έκρυψε πως φέτος τουλάχιστον θα χρειαστούν μεταγραφές σε όλες τις θέσεις, τουλάχιστον πέντε, ώστε με τη δουλειά που θα γίνει παράλληλα στις υποδομές, του χρόνου να χρειάζονται τρεις και τον μεθεπόμενο χρόνο καμία!

Ήδη πάντως η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με ενδεχόμενους μεταγραφικού στόχους και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Ηδη πάντως η πρώτη παίκτρια που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Καρλοβασίου, είναι η 21χρονη Χριστίνα Χάρρις (1.80μ), μία παίκτρια που της αρέσει να αγωνίζεται ως διαγώνια, αν και έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως κεντρική και ακραία.

Ενθουσιασμένος, όσον αφορά τη συνεργασία του με τον κ. Δερμάτη έδειξε στις δηλώσεις του, ο Σούλης Τουρσούγκας. Ο Έλληνας τεχνικός, μολονότι ακόμη δεν έχει σκεφτεί πως θα καταφέρει με τις υποχρεώσεις που έχει να μετακομίσει στην ομορφη Νάξο, εξέφρασε την πεοποίθησή του πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον καλό του φίλο και συνάδελφό, αποκαλύπτοντας στο SentraGoal ότι «με το Γιώργο είχαμε συζητήσει ξανά άλλες δύο φορές να συνεργαστούμε σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αλλά δεν το είχαμε καταφέρει».

naxosfans

Δεν υπάρχουν σχόλια: