slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεϊμαράκης για Κοραντή-Καρατζαφέρη: "Ποτέ δεν φοβήθηκα, ούτε πράκτορες ούτε εισπράκτορες"

http://www.meimarakis.gr/media/articles/777.jpgΝέα επίθεση τόσο κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο και εναντίον του βουλευτή Επικρατείας Ιωάννη Κοραντή, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Αναφερόμενος στον κ. Κοραντή, με τον οποίο είχε σφοδρό φραστικό επεισόδιο το πρωί και στις δηλώσεις του ότι είτε ως εν ενεργεία είτε ως τέως διοικητής της ΕΥΠ ενήργησε πάντα κατά νόμο, χαρακτηρίζει ως "ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία, αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή ως βουλευτή Επικρατείας τον διοικητή των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του".

Συνεχίζει ότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί ο συγκεκριμένος αρχηγός να "εκμεταλλευθεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Καρατζαφέρη με τη φράση ότι "κάτι γνωρίζει από γαλλικά", καταλήγει ότι ο ίδιος πορεύτηκε με πλήρη διαφάνεια και "γι' αυτό ποτέ δεν φοβήθηκε ούτε πράκτορες, ούτε εισπράκτορες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: