slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση - Σοκ στο Μαξίμου. Προηγείται ο Σαμαράς του Γιώργου!

Η δημοσκόπηση έχει επιφέρει τεράστιο προβληματισμό στους... συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός αποτελεί το δυνατό χαρτί της Κυβέρνησης και η πτώση της δημοτικότητάς του, θα επιφέρει ταχύτατα αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Τεράστια φθορά έχει υποστεί το πολιτικό προφίλ του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου η δημοτικότητα του οποίου έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα.

Φθορά έχουν και τα περισσότερα μέλη της Κυβέρνησης, με δεύτερο μετά τον κ. Πάγκαλο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Μόνον οι Χάρης Παμπούκης και Ανδρέας Λοβέρδος δείχνουν να παραμένουν σταθεροί.

Στην πρόθεση ψήφου ωστόσο, η ίδια δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να προηγείται της ΝΔ, αλλά με ποσοστό που δεν δίνει αυτοδυναμία, ενώ την είσοδο στο κοινοβούλιο φαίνεται ότι εξασφαλίζουν 7 κόμματα, με τον Φώτη Κουβέλη, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους Οικολόγους Πράσινους να μάχονται για τις δύο προνομιούχες θέσεις.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν είναι δυνατό Θεέ μου. Αυτοί κοιμούνται και ονειρεύονται καρβέλια μέσα από στημένες δημοσκοπήσεις. Πως θα αντέξετε βρε παιδιά τρία χρόνια να φτιάχνετε επικοινωνιακά τρικ και σενάρια. Δεν έχετε καταλάβει ότι με 20-25% σήμερα δεν πρόκειται να δείτε εξουσία. Από το 30% αυτών που σήμερα δεν συμμετέχουν (αναποφάσιστοι, λευκό, δεν απαντώ κλπ) το 80% ψηφίζει στις εκλογές το κυβερνών κόμμα; Τι να θυμηθεί ο κόσμος από το κόμμα, τον αρχηγό και τα στελέχη σας για να σας ξαναψηφίσει. Την διάλυση του κράτους και της οικονομίας; Αν είναι δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ , ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΙΔΗ , ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ:ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!

ΞΥΠΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!

Υ.Γ.
Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ - ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ(ΗΓΕΣΙΕΣ Γ.Σ.Ε.Ε,-ΑΔΕΔΥ)
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;
ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για εσχατη προδοσια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ,ΣΤΟΥΣ 97,6 ΤΩΝ FM ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8-10 ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ '' ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ''. ΑΣ ΓΙΝΕΙ AYTO TO 2ΩΡΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΓΟΠΑΙΘΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ.
Α.Π

Ανώνυμος είπε...

αφτος εισε. να τοθς ξεσκισης. ξεφτιλισμενοι.

ο δεξιος είπε...

εγω φιλε αν και οπως ξερεις δεν ντρεπομαι που ασχολουμε με αυτους γιατι παντα υπαρχει ελπιδα αποτους νεους που ηπαρχουν στα κοματα σε περιμνω να σε ακουσω για να δω αν σε αφησουν να το κανεις αυτο που λες γιατι ο σταθμος ανηκει σεπρωτοκλασατο τοπικο στελεχος του πασοκ.βεβαια επειδη σε ξερω καλα ελπιζω!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην τον αφησει ο σεργης. αυτος θα τα χωνει στου πολιτικους και ο γραμματεας θα αφριζει