slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ: “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Μια γροθιά οι δικηγόροι στο πλευρό του Γιάννη Αδαμόπουλου εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για τον ΔΣΑ. Αντίπαλος του, ο κ. Βερβεσός που υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού μνημονίου, από το κόμμα που στήριξε το πλέον κατάπτυστο μετακατοχικό καθεστώς υποτέλειας.

Αντιλαμβάνεστε τι σημασία αποκτά η θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τις ημέρες που έρχονται, όταν θα πρέπει να υπάρξει σύσσωμος κοινωνικός ξεσηκωμός για να ακυρωθούν οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Το μνημόνιο και ΚΥΡΙΩΣ η δανειακή σύμβαση, το λαθρονομοσχέδιο, οι φασιστικές μεθοδεύσεις με τον μανδύα του "αντιρατσισμού", οι διωγμοί για τις οφειλές κ.α. θα απαιτήσουν ισχυρό αντίβαρο και αυτό είναι ο ΔΣΑ.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης λοιπόν, οι δικηγόροι των αντικατοχικών παρατάξεων έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Γιάννη Αδαμόπουλο. Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Ζαφειρόπουλου (πλην ενός), αριστεροί, ανένταχτοι κλπ.

Το μήνυμα στην κυβέρνηση του μνημονίου πρέπει να είναι ξεκάθαρο: Δεν θα ασελγείτε επάνω στο σύνταγμα και την δικαιοσύνη ατιμώρητοι. "Συνήγορο του μνημονίου" δεν θα βρείτε στους δικηγόρους της Αθήνας.

olympia.gr

1 σχόλιο:

Λαμόγιο είπε...

Μαζί σας και εγώ! Προτιμώ τον συνήγορο των λαμογιών, της ασυδοσίας και της χρεοκοπίας από τον συνήγορο του μνημονίου. Αυτή είναι η Ελλάδα που μας ταιριάζει. Αυτό θα πει ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!