slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα νησιά μας είναι ένας μαγευτικός και ασφαλής προορισμός


Σε πιεστικά, σε πολλές περιπτώσεις, ερωτήματα Γερμανών δημοσιογράφων, που επισκέπτονται τη Ρόδο, σε συνεργασία με τον τέταρτο σε μέγεθος όμιλο τουρ οπερέητορ "All Tours", απάντησε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Διακοσταυριανού.


Οι εκπρόσωποι των Γερμανικών ΜΜΕ ζήτησαν ενημέρωση για μία σειρά θεμάτων που αφορούν την τουριστική δραστηριότητα της Ρόδου, της Κω και άλλων νησιών της περιοχής μας, ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για τις εκτιμήσεις που υπάρχουν σε ό, τι αφορά τις αφίξεις, σε σχέση επίσης με την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Δεν παρέλειψαν επίσης να κάνουν αναφορά στις ταραχές που σημειώθηκαν τελευταία στην πρωτεύουσα, ερωτώντας αν το κλίμα στην Αθήνα επηρεάζει και τα νησιά μας.

«Το αίσθημα της ασφάλειας που εμπνέει ο τόπος μας ήταν και παραμένει το ισχυρό μας πλεονέκτημα, και δεν είναι τυχαίο ότι η Ρόδος και τα άλλα νησιά της Περιφέρειάς μας παραμένουν, ως μαγευτικοί προορισμοί, πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της διεθνούς αγοράς», τόνισε με τρόπο κατηγορηματικό η κα Διακοσταυριανού.

Έσπευσε μάλιστα να διαψεύσει και να καθησυχάσει, εμφατικά και σε όλους τους τόνους, τις ανησυχίες που εξέφρασε δημοσιογράφος για το ενδεχόμενο, οι Γερμανοί επισκέπτες να βρεθούν ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων, πάντα στη βάση των ακραίων σεναρίων που κυκλοφορούν για την Ελληνική οικονομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: