slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ο Πανναξιακός μας έκανε υπερήφανους»



 «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»
Μαράκης Νικόλαος, Επικεφαλής
Χώρα Νάξου
Γραφείο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νάξος, 03/04/2011
Εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήριά μας προς την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναξιακού και όλους όσους συνέδραμαν στην άνοδό της στην Δ’ Εθνική Κατηγορία (Πρόεδρος, Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και Φίλαθλοι).

Η στήριξή μας προς την αθλούμενη νεολαία του τόπου αποδείχτηκε έμπρακτα με έργα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και άλλα που συνεχίζουν να εκτελούνται, όπως ο…. 

πλαστικός τάπητας στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου, η ανάπλαση και η γραμμογράφηση του παρκέ του κλειστού γηπέδου και φυσικά οι εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης του Εθνικού Σταδίου της Νάξου (κατασκευή νέου στίβου, γηπέδου ποδοσφαίρου κλπ).

Η προσπάθεια του Πανναξιακού στην Δ’ Εθνική απαιτεί την στήριξη όλων μας. Στο πλαίσιο της εξεύρεσης πόρων προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Επικεφαλής της Παράταξής μας και πρώην Δήμαρχος Νάξου κ. Νίκος Μαράκης συνόδευσε τον Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Παναγιώτη Ρήγα στα γραφεία του Πανναξιακού (φωτογραφία από το blog naxos365).

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να ενισχύσει οικονομικά τις προσπάθειες όλων των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου και ιδιαίτερα την προσπάθεια καταξίωσης του Πανναξιακού στην Δ’Εθνική. Άλλωστε τα χρήματα των ενισχύσεων στα Σωματεία είναι ανταποδοτικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες δραστηριότητες.

Τέλος, ευχόμαστε στα Τμήματα Μπάσκετ και Βόλλεϋ του Πανναξιακού καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: