slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγνόησαν τον Δήμαρχο Ρήγας και φορείς της Νάξου στη «μυστική συνάντηση»

Φορείς σε ρόλο κομματάρχη

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας βρέθηκε χθες και σήμερα στην Νάξο και είχε συναντήσεις με φορείς του νησιού.
Το ευτράπελο της ιστορίας είναι ότι ο κ. Ρήγας και οι φορείς του νησιού αγνόησαν επιδεικτικά τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη ενώ θυμήθηκαν να καλέσουν τους προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Χώρας και Αγερσανίου.
Ο κ. Ρήγας συναντήθηκε με φορείς, όπως ήταν η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και ο σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Νάξου.
Ρήγας και φορείς του νησιού, απόντος του πρώτου πολίτη του νησιού και πρόσφατα εκλεγμένου με ποσοστό 54% που είναι ο Δήμαρχος, συζήτησαν θέματα και προβλήματα που αφορούν την Νάξο.
Την πρόσκληση στον υφυπουργό την έκαναν οι φορείς του νησιού που «ξέχασαν» να ειδοποιήσουν και του Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη. Μάλιστα με το τέλος της συνάντηση ο κ. Ρήγας ευχαρίστησε τους φορείς που τον κάλεσαν στη συνάντηση!
Το θέμα που μπαίνει εδώ είναι ότι ακόμα κι αν οι φορείς του νησιού «ξέχασαν η δεν ήθελαν » να ειδοποιήσουν τον κ. Μαργαρίτη ο κ. Ρήγας γιατί δεν το έκανε;

Πριν τη συνάντηση με τους φορείς του νησιού έγινε τηλεφωνική κρούση σε φορέα του νησιού που θα μετείχε στη συνάντηση με τον κ. Ρήγα για να παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά τελικά η απάντηση που πήρε ήταν τέτοια που δεν έδωσε περιθώρια στον Δήμαρχο να παραβρεθεί.
Όπως και να έχει η απουσία του Δημάρχου σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με φορείς του νησιού παρουσία υφυπουργού της Κυβέρνησης είναι απαράδεκτη, δίνει λαβή σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι φορείς του νησιού σκέπτονται μόνο κομματικά, παίζουν παιχνίδια σε βάρος του νησιού και υπέρ προσώπων και μόνο αρνητικά μπορεί να σχολιαστεί…
 Να σημειώσουμε επίσης ότι σήμερα Κυριακή στην Νάξο βρέθηκε και ο τομεάρχης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης ο οποίος και αυτός αγνοήθηκε από τους φορείς που διοργάνωσαν τελικά τη συνάντηση με τον υφυπουργό.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΓΙΝΕ ''ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ'';. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΙΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ. ΟΣΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ;
ταρζανακος

Μ....Μ........ είπε...

δυστυχως δεν καταφεραμε να εχουμε και φωτογραφιες απο την συναντηση που ειχε ο κυριος ρηγας εξω απο τα γραφεια του εμπορικου συλογου με τους διαμαρτηρομενους κατοικους της γαληνης και των εγγαρων που διαμαρτηρηθηκαν εντονα για την κατασκευη χυτα στην περιοχη τους

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας συναντήθηκε με το συμβούλιο του Παναξιακού στο γήπεδο και με κατοίκους της Γαλήνης στο ξενοδοχείο Κορωνίς.
Μετά την επαφή που είχε στη Σύρο με το Δήμαρχο και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον Υφυπουργό, δεν νομίζω πλέον να υπάρξει συνεργασία μαζί τους.
Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος.
ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα μούσια του και τη μούρη του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΕ ΖΩΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΥΣΕ Η ΠΟΡΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο λύκος κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του. Αυτή ήταν και θα είναι η καλοστημένη μηχανή του ΠΑΣΟΚ άρα ο οδηγός δεν μπορεί να μην είναι προσκείμενος στους ΠΑΣΟΚ τρομοκράτες. Όσο για εσένα ΒΟΥΔΙ Ναξιώτη μια ζωή έτρωγες εκεί που έχεζες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικά δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9.45 και οι πόρτα τον χωρούσε και οι αγκαλιές του κόσμου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.............

Ανώνυμος είπε...

Gamw tin kalamata sas

Ανώνυμος είπε...

ποιος ετοιμαζετε να φυγη για καλαματα; τορα μου τα ηπαν.

Ανώνυμος είπε...

αυτός που θα σε μάθει να γράφεις σωστά!!
σχολείο δεν πήγες?

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης ήταν στον Πανναξιακό, φωτογραφηθηκε κιόλας τρισευτυχισμένος, δίπλα στην υφυπουργάρα...

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια του νησιού είναι αυτή που έχουν δημιουργήσει οι εδώ και πάρα πολλά χρόνια δημοτικές παρατάξεις που εκλέγονταν με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε ένα σοβαρό έργο όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε στην Νάξο. Πακτωλός χρημάτων πέρασε από τα χέρια τους τι τα έκαναν ???????????????????????????? όλοι ξέρουμε. Πάρετε λοιπόν τον λύκο που φέρατε να φιλάει τα πρόβατα πάρετε και της επιδοτήσεις που θέλετε να πάρετε και τον γλύφετε και μεταδημοτεύστε μπας και δει η Νάξος ανάπτυξη λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλες ναξωτιες καλεσατε τον ρηγα να μας πει τι΄να δωσει τι μονο υποσχεσεις και φουμαρα

Ανώνυμος είπε...

apo oloklhrh thn ellada toys dioxnoyn kai seis lamogia toys proskaleite

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το υφυπουργείο σου. Άχρηστε τι έργο έχεις να επιδείξεις τόσα χρόνια και έχεις το θράσος να βρομίζεις με τα πόδια σου τη Νάξο;