slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ερωτηματικά σχετικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού


Σε έναν δικό του κόσμο ζει ο ΓΑΠ!
Κύριε Πρωθυπουργέ Κυβερνάτε την χώρα ενάμιση χρόνο πια. Σήμερα μου δώσατε την εντύπωση ότι βγήκατε στον Ελληνικό λαό να ζητήσετε την ψήφο του, για να γίνετε Πρωθυπουργός.
Για μια ακόμα φορά δεν μας είπατε τίποτα για την εξαθλίωση που μας...
ρίξατε. Μόνο αφήσατε για το τέλος της "βαρυσήμαντης ομιλίας σας" να εκβιάσετε και να εκφοβίσετε τον λαό για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας. Ε, κύριε Παπανδρέου χειρότερη φτώχεια απ' αυτή που περνάει και θα περάσει ο κόσμος δεν νομίζω να υπάρξει. Την πτώχευση μάλλον την φοβούνται περισσότερο οι έχοντες το χρήμα (τράπεζες), η ελίτ της Ελλάδας, οι μεγαλοι επιχειρηματίες, διότι ο λαός της εδώ και ενάμιση χρόνο ζει την πτώχευση που έχουμε. Μια παροιμία λέει"ο φτωχός την βροχή δεν την φοβάται ".Τα μέτρα που θα τρελάνουνε όσους δεν έχουνε τρελαθεί ακόμα κ.Παπανδρέου, γιατί δεν τα ανακοινώσατε????? Δίνετε σταγόνα σταγόνα στον Έλληνα τον δηλητήριο και το πίνει. Μιλήσατε για όραμα και προοπτικές για τους νέους της Ελλάδας . Για ποιούς νέους υπάρχει όραμα? Το όραμα της ανεργίας υπάρχει μόνο. Αλήθεια που ζει ο Πρωθυπουργός, δεν βλέπει τους νέους που φεύγουνε κατά χιλιάδες στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας? Προφανώς θα εννοούσε τους νέους που έρχονται κατά χιλιάδες κάθε χρόνο και βαφτίζονται Έλληνες. Αναφέρθηκε επίσης για υπαλλήλους (στελέχη) του δημοσίου ότι θα μπορούνε να μετακινούνται στον ιδιωτικό φορέα και αντίστοιχα. Ομολογουμένως δεν γνωρίζω να έχουν αλλάξει τα άρθρα του Συντάγματος μας, που αναφέρονται στους φορείς αυτούς και κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει.. Και εάν υποθέσουμε ότι είναι εφικτό γιατί θα πρέπει να γίνονται αυτές οι μετακινήσεις κύριε Πρωθυπουργέ και δεν προσλαμβάνετε νέους επιστήμονες που έχουνε κρεμάσει τα πτυχία τους και τα μεταπτυχιακά στις κορνίζες και ζούνε το μεγαλύτερο εφιάλτη της ανεργίας που τους δώσατε όλοι εσείς που μας Κυβερνήσατε.. ?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΕΙΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ
μαζευω πετρες

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...