slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο ΤΥΠΟΥ
· Μυτιλήνη, Τετάρτη 13 Απριλίου 2011. Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. και με την ιδιότητα του Αν. Τομεάρχη Οικονομίας, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Μυτιλήνης με θέμα την «Οικονομία».
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το Σάββατο 16/4 έως και τη Δευτέρα 18/4 στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:
· Σαντορίνη, Σάββατο 16 Απριλίου 2011. Θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με το ...
Δήμαρχο του νησιού, κ. Νίκο Ζώρζο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης, κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
· Θηρασιά, Σάββατο 16 Απριλίου 2011. Το απόγευμα, ο Βουλευτής θα επισκεφθεί το νησί συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Βαρβαρίγο και τον Πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο. Ν.Δ Σαντορίνης, κ. Ηλία Πελέκη.
· Την Κυριακή 17 Απριλίου 2011, θα παραστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορίου Σαντορίνης, όπου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήρας κ. Μάρκο Καφούρο.
· Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Βουλευτής θα επισκεφθεί το δημοτικό διαμέρισμα της Οίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τοπ. Συμβουλίου Οίας.
· Φολέγανδρος, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011. Το πρωί θα μεταβεί στο νησί, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Λευτέρη Βενιό και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.
Σίκινος, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.Το απόγευμα θα μεταβεί στο νησί, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Συρίγο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού

Δεν υπάρχουν σχόλια: