slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΡΑΣ,ΣΤΑ 45ΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Χωρίς πολλά λόγια,άλλωστε μιλάνε τα διαγράμματα:

Σας θυμίζει κάτι το παραπάνω;Σωστά μαντέψατε,είναι από την "χρυσή εποχή" του σπρωξίματος των Οικολόγων του ανθέλληνα Τρεμόπουλου (παρατηρείστε και το πολύ μικρότερο του κανονικού ποσοστό του Λαος...τυχαίο θα ήταν)!

Ο "πατριώτης" Αλαφούζος-και ο Alexis,φυσικά-είχαν αναλάβει...εργολαβία την προώθηση ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!

Παρά την λυσσαλέα διαφήμιση που τους έκαναν,"έπιασαν" τελικά μετά βίας το 3% και μπήκαν στην Ευρωβουλή!

Οι επόμενες κάρτες είναι πιο πρόσφατες,από την εσωκομματική διαδικασία για ανάδειξη νέου Προέδρου στη ΝΔ:Όπως βλέπετε,στη μία καρτέλα αριστερά αποτυπώνεται η σχεδόν πραγματική διαφορά μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας (ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).

Σε αυτήν δεξιά,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,η διαφορά των 7-8 μονάδων ως...διά μαγείας ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!

Όποιος πιστεύει πως πραγματικά η διαφορά έπεσε,μάλλον πρέπει να κοιτάξει ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΟΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Επομένως,τι...συνέβη;Μήπως έπεσε γραμμή και παραδάκι για να εξανεμιστεί η διαφορά,έτσι ώστε να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα;

ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ...ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ!

Η τελευταία κάρτα,είναι ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ τον Μάιο:Όπως βλέπετε,ο Τζέφρυ διατηρεί για...πλάκα το 45άρι του (!!!),δηλαδή ποσοστό μεγαλύτερο και από αυτό που πήρε στις Εκλογές!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το ποσοστό αυτό διατηρείται μέχρι τον Οκτώβριο,οπότε δειλά-δειλά η εταιρεία το...κατεβάζει λίγο,χωρίς όμως να χάνεται το προβάδισμα ασφαλείας από τη ΝΔ!

Τα συμπεράσματα,από όλες τις "προβλέψεις" της συγκεκριμένης εταιρείας,δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: