slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρεις κι ο κούκος διαδήλωσαν... εναντίον του Καραμανλή

Φοβερή η παρεμβατικότητα του Κανάκη κι του Σερβετά που ανακοίνωσαν από τηλεοράσεως την διαμαρτυρία... τεράστια η απήχηση που έχουν στην ελληνική κοινωνία...Ελπίζουμε να το καταλάβουν και να περιοριστούνε στο εξής στις μαλακίες που λένε για να γελάνε όσοι τους βλέπουν και να μην τρέφουν αυταπάτες ότι είμαστε πρόβατα και μπορεί να μας καθοδηγήσει ο αλήτης που έχει τις γκαρσόνες ανασφάλιστες και για 500 ευρώ στα μπάρ του. Διαβάστε και για την τεράστια επιτυχία του συλλαλητηρίου:

Μετά τις διαδηλώσεις έξω από το σπίτι του Τσοχατζόπουλου αρχικά, και του Σημίτη στη συνέχεια κάποιοι...θυμήθηκαν και τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή και έτσι επισκέφτηκαν και τη Ραφήνα.

Όπως φαίνεται και στη φωτό όμως, δεν είχε μεγάλη απήχηση το κάλεσμα τους καθώς μαζεύτηκαν...τρεις και ο κούκος(καμιά 30αριά άτομα συγκεκριμένα). Έτσι, αποφάσισαν να το οργανώσουν καλύτερα και να ξαναεπισκεφθούν τα ανατολικά προάστια πιο ενισχυμένοι, αυτή τη φορά.


Τους αρέσει φαίνεται η περιοχή...Αφήστε που μπορεί να είναι και ομάδα χειμερινών κολυμβητών που συνδυάζει 2 σε 1(διαδήλωση και μετά μπανάκι ή το αντίθετο). Καλή συνέχεια στην προσπάθεια...


http://armageddon-news.blogspot.com/2011/03/blog-post_9690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: