slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Απαράδεκτα μεθοδευμένη ως κλέφτη άφιξη του Πρωθυπουργού στο νησί μας»

Με ανακοίνωσή της η Πολιτική Κίνηση Συνασπισμού Σύρου-Μυκόνου αναφέρεται στα σημερινά επεισόδια στη Σύρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο νησί. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Πολιτική Κίνηση του Συνασπισμού καταγγέλλει στο Συριανό Λαό την απαράδεκτα μεθοδευμένη ως κλέφτη άφιξη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο νησί μας.
Καταγγέλλει την αναιτιολόγητη και παράλογη επιλογή της μεταφοράς αστυνομικών δυνάμεων από την Αθήνα. Η άστοχη παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ δυστυχώς ήταν η αφορμή για τα επεισόδια που χαρακτήρισαν τη διαδήλωση-διαμαρτυρία αρχικά φοιτητών και νέων και γρήγορα και πολλών άλλων πολιτών της Σύρου.
Η παρουσία μας και η ενεργή μας συμμετοχή στη διαμαρτυρία αυτή, μας φανέρωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο μόνος διάλογος που μπορεί να αναπτύσσει η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτός της αλόγιστης χρήσης χημικών και της καταστολής.
Αποτελεί όνειδος για την τοπική μας κοινωνία αλλά και για τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία ότι τη βία των ΜΑΤ την δέχτηκαν κυρίως μαθητές και φοιτητές που διαδήλωναν ενάντια στην ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου με φανερή την αγωνία τους για ένα μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα και ανασφάλεια.

Ερμούπολη, 21-3-2011»


Δεν υπάρχουν σχόλια: