slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι δημοσκοπήσεις ζητούν συγκυβέρνηση;

Σύμφωνα με τις τριμηνιαίες τάσεις που καταγράφει η Metron Analysis, και θα δουν σήμερα το φως τηςδημοσιότητας, το ΠΑΣΟΚ που χάνει 3,2 από την προηγούμενη μέτρηση υφίσταται καθίζηση, η ΝΔ εμφανίζεται να χάνει 1,2%, , το ΚΚΕ πέφτει ανεξήγητα, το ΛΑΟΣ … ανεβαίνει επίσης ανεξήγητα με 1,7%, ενώ η Ντόρα με τον Κουβέλη δεν βλέπουν ούτε το προαύλιο της Βουλής.
Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 22,9% (από 26,1%) και η ΝΔ 19,8% (από 21%), ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 32,5%, το ΚΚΕ είναι στο 7,1%(από 8,7%), ο ΛΑΟΣ φτάνει το 6,8%(από 5,1%), ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 3,9%(από 3,3%), οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,3%(από 2,8%), η Δημοκρατική Συμμαχία είναι στο 2% και η Δημοκρατική Αριστερά εξαφανίζεται δημοσκοπικά στο 1,1%.
Επί της ουσίας: Ακόμα και η δημοσκόπηση αυτή της εταιρείας του αγαπημένου της Αγίας Οικογενείας κ. Φαναρά δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα ποσοστά του και καταρρέει. Πως προβάλλονται όμως τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης από τους πρόθυμους οπαδούς της συγκυβέρνησης και του Καρατζαφέρη που έσπευσαν να καλλιεργήσουν κλίμα στο διαδίκτυο; Ότι “το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφει η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά που κινείται σ’ ακόμη μια έρευνα, κάτω από το 20%¨. Και ότι “στα αξιοσημείωτα είναι η άνοδος των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ.”
Με άλλα λόγια, η Ντόρα δεν βλέπει Βουλή με τίποτα, οπότε βουρ να στηρίξουμε Καρατζαφέρη.
Λέτε λοιπόν ”οι τάσεις” να απαντούν στο ερώτημα του κυρίου Πεταλωτή:«Ποιος ζήτησε απότον κύριο Σαμαρά συγκυβέρνηση
Οι δημοσκοπήσεις ίσως;
Προσεχώς άλλη δημοσκόπηση που εμφανίζει την διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στο 2% και κάτι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φαντάσου χάλια η Νέα Δημοκρατία που μετά από όλα αυτά πάλι πίσω είναι. προσωπική επιτυχία του Σαμαρά και των συνεργατών του. Περαστικά σου Μ ...... Μ...... (μάλλον Μεγάλος Μακάκας σημαίνει)

m......m............ είπε...

τελικα εκτος απο ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑΣ του κερατα που εισαι, εισαι και αρχιβλακας ,ξερεις κανενα κομα στην ελλαδα μετα απο τετοια ηττα να ανεκαψε τοσο γρηγορα?αλλα τι ρωτα εναν πασοκο για τετοια πραγματα,ποσα θα τρως καθε μηνα βολεμενε??